Elég valószínű, hogy az eseményeknek iránya van

2017. szeptember 28. 10:32

Az MSZP kinyírása és az LMP megemelése zajlik éppen. Nem esélytelenül.

2017. szeptember 28. 10:32
Török Gábor
Facebook

„Nehéz pontosan értelmezni, hogy ki mozgatja a szálakat, de az elég valószínű, hogy az eseményeknek iránya van. Megjelenik Ron Werber, az MSZP volt tanácsadója az LMP mellett, állítólag ingyen vállalva a munkát. Csatlakozik az LMP-hez Demeter Márta, az MSZP volt képviselője. A Medián látványosan kimutatja, hogy zuhan az MSZP és erősödik az LMP. A Lattmann-Tarjányi páros olyan szédületes és formabontó interjúkat ad, amelyek kiválóan alkalmasak az MSZP nevetségessé tételére, majd Lattmann elmondja, hogy az LMP jelöltjét tökéletesen alkalmasnak tartja. Hogy mi történik? Az MSZP kinyírása és az LMP megemelése zajlik éppen. Nem esélytelenül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2017. szeptember 29. 14:01
A Zöld pártok is Európa szerte lassan vörösödnek, lásd például Németországot, illetve vezetőik elég hisztériás hangot ütnek meg, mint pl. Cohn Bendit, vagy Szél Bernadett.
pokerfacer
2017. szeptember 28. 20:34
:-))) Elolvasva a kommenteket , röhögök és sírok egyszerre . Mindegyik párt és vezíre egymást mocskolja , fikázza , ugyanazzal vádolva a másikat , amit maga is csinál. Össszefog egymással , tehát áruló, kollaboráns, geci , hitehagyott... Persze a Hatalam íze édes, de gondoljuk végig : Az Ország érdekében , a Magyar Nép érdekében miért is baj az összefogás ? Ha megtámadnának minket , akkor a fronton is az számítana , ki melyik baszott pártnak a tagja ??? És sajnos úgy látom, igen . Turáni Átok ? Lehet . DE egyre szarabb a helyzet . Olyan ordas gyűlölködés megy , ami minden képzeletet felülmúl . Senki nem képes túllépni önmagán , nem képes kompromisszumot kötni , az eszelős gyanakvás és a gyűlölet felülír mindent . Én sem vagyok kivétel, sajnos , de igyekszem , sajnos , kevés sikerrel. Őrült Fletó egyetlen őszinte böffenése áll . KURVAORSZÁG .
1120
2017. szeptember 28. 18:04
Egy LMP vezette kormányt el tudnék fogadni.
glinolid
2017. szeptember 28. 15:58
Az miért jó ha az LMP-ből egy újabb MSZP-SZDSZ-t faragnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!