Magyarország nyújtson segítséget az azerbajdzsáni melegeknek!

2017. szeptember 29. 09:05

Nem a baltás gyilkos ügyében kellene üzletelnie hazánknak Azerbajdzsánnal, hanem menedékjogot és segítséget kell felkínálnia azon melegek számára, akikek saját kormányuk zaklat.

2017. szeptember 29. 09:05
Szigetvári Viktor
Közlemény

„Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke szégyenletesnek tartja, hogy Azerbajdzsánban melegeket ér állami retorzió, amiért egy kisebbséghez tartoznak. Ahogyan Kanada és Litvánia is tette a fenyegetett csecsenföldi melegekkel, úgy Magyarországnak is kötelessége segítő kezet nyújtani az elnyomott azerieknek. Ezt kívánja az emberség és a tisztesség.

A Guardian szerint az elmúlt 10 napban több mint hatvan homoszexuális és transznemű embert tartóztattak le a hatóságok az azeri fővárosban, volt, akit meg is vertek.

Szigetvári Viktor szerint szégyen, hogy Azerbajdzsánban melegeket ér állami retorzió, amiért egy kisebbséghez tartoznak. Elkeserítő, hogy a magyar kormány egyik korrupt és szégyenletes szövetségese ez az elnyomó ország. Nem a baltás gyilkos ügyében kellene üzletelnie hazánknak Azerbajdzsánnal, hanem menedékjogot és segítséget kell felkínálnia azon melegek számára, akikek saját kormányuk zaklat, megaláz és megver.

Az Európai Unió tagjaként a magyar kormánynak segítenie kell egy keleties, elnyomó rezsim áldozatain. Ahogyan például Kanada és Litvánia tette a fenyegetett csecsenföldi melegekkel, úgy Magyarországnak is kötelessége segítő kezet nyújtani az elnyomott azerieknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. október 01. 00:14
és a rohingyákat nem kéne cuzammen befogadni? muszlimok is, terroristák is, Merkel a kebelére ölelne minket ...
írmag
2017. szeptember 30. 18:14
Ebben az ügyben tehát Azerbajdzsán előttünk jár. A betegséget pedig kezelni kell, nem fertőzni vele gusztustalan, magamutogató felvonulással.
bela barva
2017. szeptember 30. 17:17
Elmebajos tekintetű, sötét képű, FIKAZABÁLÓ.
kalhana
2017. szeptember 30. 14:29
Valóban segíthetne Magyarország az azerbajdzsáni melegeknek. El kéne küldeni nekik Szigetvárit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!