Mit keres a sárga csillag a Migration Aid igazgatóján?!

2017. szeptember 29. 12:16

Akkor mégis mit jelent ez? Hogy jön a vészkorszak sárga csillaga a mostani migránsokhoz?

2017. szeptember 29. 12:16
Stumpf András
Válasz.hu

„De akkor jön ez az ember, Siewert András, a Migration Aid helyi igazgatója, beül a stúdióba Kálmán Olgához, és hiteltelenít mindent, amiről beszél. Nem azzal, amit mond. Azzal, amiben érkezett.

Sárga csillagos pólóban virít ugyanis ez a jóember a kamerák előtt. A hatágú csillagba a gyengébbek kedvéért bele vagyon írva, hogy Jude, azaz zsidó, mellette meg ott virít a polón a hatalmas felirat is: »MENEKÜLT VAGYOK«.

Aha. Izé. Mégis mire tetszett gondolni? Netán zsidónak tetszik lenni, mondjuk párizsi zsidónak? Magyarországra tetszett menekülni a muszlim bevándorlók tömege elől? Így talán logikus lenne a dolog, de nem, ez nem lehet – Siewert ehhez túl jól, konkrétan anyanyelvi szinten beszél magyarul.

Akkor mégis mit jelent ez? Hogy jön a vészkorszak sárga csillaga a mostani migránsokhoz? Az 1945-ös budapesti gettónak mi köze van a nemrég útnak indult afgán kecskepásztorhoz?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beflower56
2017. szeptember 30. 10:20
A fenti kommentekre egyszerűen nincs jobb kifejezés:-agyament barmok karmolása.provokálása/ ,más rendesen gondolkodó embereknek!
Pikkelő
2017. szeptember 30. 10:10
Nagyon nehezen tudtam elképzelni, hogyan lehet egy kulturált államban meggyőzni az embereket, hogy a szomszédból szappant főzni helyes cselekedet. Most már tudom, elég biztosítani, hogy ne jusson máshonnan információhoz, a megfelelési nyáj ösztön minden kontrollt kikapcsol, marad a taps és a zászlólengetés.
repulok
2017. szeptember 29. 20:32
András, szerintem rajtad kívül, mindenki érti az analógiát...
istvanka
2017. szeptember 29. 15:57
Ha valaki elfelejtette volna ebben az országban megtapsolták és kirabolták a halálba menetelőket!Most pedig a menekülteket nem hajlandók fel és elismerni!Embernek!a stump egy szarláda ahogy van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!