A Nagy Liberális Testvér és a Momentum

2017. augusztus 27. 21:27

Mind, mind akarom őket a parlamentben. Öt-öt százalékkal.

2017. augusztus 27. 21:27
Tutiblog
Tutiblog

„Akarom a komcsi dinókat, a DK-t az én drága Fletómmal, akinek annyi, de annyi szavazatot és két kétharmadot köszönhetünk, a biszex Jobbikot, a szédült LMP-t és az infantilis Momentumot, melyet mintha egy animációs stúdióban programoztak volna, különösen Fegyőr precíz hipszterborostáját. Mind, mind akarom őket a parlamentben. Öt-öt százalékkal.

Így ugyanis biztosítva látom azt, hogy meglett nyugdíjas koromban is gyakorolhatom ósdi, konzervatív életvitelemet, azaz magyarként, keresztényként és heteroszexuálisként élhetem mindennapjaimat, aránylag elviselhető távolságban a liberalizmustól és a civil szervezetektől.

Ugyanis a Momentumosokkal ellentétben én olvastam is Orwell műveit, az Állatfarmot is, az 1984-et is, nem is egyszer, és át is éltem a diktatúra utolsó éveit. És egészen más aggodalmaim vannak, mint nekik. (...) Az én aggodalmam ugyanis ez, a totalitarizmus, az újkori diktatúra fenyegetését ebben látom. A Nagy Liberális Testvérben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rideg Planeta
2017. augusztus 28. 14:28
Én a Fidesz helyébe akár a bejutási küszöböt is levinném 1%-ra, akár az a baráti Hollandiában van. Mekkora pofára esés lenne, kettőt egy csapásra. Először is holland rendszer, értitek ultraliberális holland rendszer, aztán másodjára kiderülne, hogy úgyse lenne esélye az Összefosottaknak. Pici dirib-darab megélhetési törnelék ezer felé húzna, de immár a parlamentben
Szerintem
2017. augusztus 28. 08:36
"A megkérdezettek 80%-ának halvány fogalma nem volt róla, hogy volt egyszer egy NSZK, meg egy NDK. Buták lennének? Lószart mama! Ők előre néznek" Ez azért baj ám. Ettől van az, hogy szemmel láthatóan képtelenek levonni a múlt tanulságait és csak üres tekintettel néznek előre és esnek bele újra és újra ugyanabba a gödörbe.
Szerintem
2017. augusztus 28. 08:34
"Ugyanis a Momentumosokkal ellentétben én olvastam is Orwell műveit, az Állatfarmot is, az 1984-et is" Nyugi, azt a Momentumosok is tuti hogy olvasták. Másképp honnan vennék az ötleteiket?
balbako_
2017. augusztus 28. 06:24
Egy részük megérdemelne egyszeri alkalomra szóló ingyen látogatási jegyet a Parlamentbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!