A Trianont elfelejtő hazai szélsőjobb

2017. augusztus 02. 08:45

A mai, magyarországi szélsőjobbnak semmi köze a nemzeti politikához.

2017. augusztus 02. 08:45
Trollkorrekt
Trollkorrekt

„A mai, magyarországi szélsőjobbnak semmi köze a nemzeti politikához.

Nem véletlenül kizárólag a jobboldaliságot és a tekintélyelvűséget hangsúlyozzák. Nekik nem a csóró magyar, hanem a nemesi származás a fontos. Ők el akarják téríteni, meg akarják újítani a nemzeti radikalizmust. Ismerjük azt a liberális propagandát, hogy »csak a sokszínűség a modern, aki nemzetben gondolkodik, az a múltban él«. Ugyanezt nyomja az »új jobboldal« is, annyi különbséggel, hogy a fehér rasszon belüli nemzetek létjogosultságát tagadják, nemzetben gondolkodni szerintük sem felel meg a kor kihívásainak.

Amikor a szélsőjobb nácizik meg sovinisztázik, akkor valami nagyon nem stimmel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2017. augusztus 02. 11:25
Sok mindenben egyet tudok érteni az írással. Majdnem olyan jó, mint a nemzeti összetartozás napjára Összetartozunk? címmel írt kétségbeesett kiáltványféleség Póla Gergelytől: https://mno.hu/velemeny/osszetartozunk-2401795 A határon túliakról sajnos lemondott a politika, annyi a különbség, hogy a Fidesz és a Jobbik nem ellenségesen viszonyul hozzájuk, mint a 2004. december 5-ei népszavazás előtti gyalázatos kirekesztő kampányt levezénylő szoclibek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!