Gyűlöletgyakorlatok vezérszónokra és vegyeskarra

2017. augusztus 13. 17:01

Hazaáruló vagyok, ha megkérdezem, mennyibe is fájt a vizes vb. És Soros hívta össze a parlamenti ülést. Aztán az, hogy Ferenc pápa genderhívő, Európa-összedöntő, menekültmajmoló vénember.

2017. augusztus 13. 17:01
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Aztán jöttek a csapások, napi szinten. Hogy hazaáruló vagyok, ha megkérdezem, mennyibe is fájt a vizes vb. És Soros hívta össze a parlamenti ülést. Aztán az, hogy Ferenc pápa genderhívő, Európa-összedöntő, menekültmajmoló vénember. Egy forró napon egy teljes Híradó szól arról, ki hogyan menekül a hőség elől. (Nem átvészeli, nem megoldja, menekül. Ha véletlenül elvétenék a vezérszót, ragadjon bele a melegbe is.) És én tulajdonképpen elkönyveltem magamban, hogy A Vezérszónok intő szavára milyen jól összeállt a vegyeskar, és sajnáltam őket és magunkat, hogy itten kérem vannak a héják, a kar, akik háborúznak mindennel és mindenkivel, és hát vannak a többiek, köztük én is, akik leginkább békességre vágynak. 

(...)

Jöttek az álliberális pöcsök. Lehet, a doktor jobb lett volna. Én meg állok, nézek ki a fejemből, bután és szédülten. Tényleg ennyire eláradt a harci szellem Mindenkire? Mindenhol? Mi kell ahhoz, hogy meghaladjuk a napi gyűlöletgyakorlatokat? Mikor lesz szabad itt élni, dolgozni, kérdezni vagy akár hibázni? Mikor lesz béke e lángoktól ölelt kis országban? Ki mer kilépni a vegyeskarból és meghaladni a vezérszónokot?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. augusztus 14. 20:02
Meg kell hagyni ,kiváló az önismereted!! Nem lacafacázol. Hiszünk neked!!
Karbantartó9
2017. augusztus 14. 17:23
Igen, az vagy. Mert az ország kárát várod, mert az ország ellenére hazudsz.
hátakkor
2017. augusztus 14. 08:54
"Hazaáruló vagyok, ha megkérdezem, mennyibe is fájt a vizes vb." Igen Lőrinc! Hazaáruló vagy és minden siker, így a vizes vb is fáj neked, nektek. Ahogy a Szarházy Tivadar szurkol a magyar csapat ellen az EB-n. Ugyanaz az effektus. A vizes VB úgy ment le, hogy sehonnan nem kellett elvonni, átcsoportosítani, ugyanannyi kenyér jut még nektek is. A vizes VB szervezése két elemmel lett drágább. Ugyan nektek álprobléma, de magasabb biztonság kellett 2013-hoz képest. Londonban, Berlinben elszigetelt esetek vannak csupán, nálunk még az sem. A másik tétel, hogy SD helyett HD-ben és 4K-ban is megy már sugárzás, közvetítés. De ettől ugyanúgy ömlik az epétek.
quiet
2017. augusztus 14. 08:35
Nem ezekért vagy hazaáruló, b@szod. Nem végzel el egy munkát. Azért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!