Üdv a pokolban!

2017. augusztus 01. 12:45

Magam viszont úgy látom, hogy az újbaloldal gyertyája nem égett még le egészen. A haldoklók feltámasztása egyébként is úgy történik, hogy orrba-szájba fújják-masszírozzák őket.

2017. augusztus 01. 12:45
Peterdi Nagy László
Magyar Nemzet

„A Rémre folyamatosan szükség van. Washingtonban a demokrata színekben, de szocialista programmal indult Bernie Sanderst kiáltották ki közellenségnek, és Trumpnak játszották át a választásokat. Úgy megrémült Brüsszel is néhány elveszített választástól, hogy most már kénkőszagú, szarvaspatás kanördögöknek látja a békés tüntetőket. Ki ütött először Hamburgban? Külföld Techet Péter Ki ütött először Hamburgban? A rendőrséget hibáztatják a G20-csúcson elszabaduló erőszakért. Heves vita a német sajtóban.

»Aztán az is lehet, hogy olyasmi ez, mint amikor a gyertya leég, de még lobban egy utolsót« – fejezi be gondolatmenetét Farkas Attila Márton. Magam viszont úgy látom, hogy az újbaloldal gyertyája nem égett még le egészen. A haldoklók feltámasztása egyébként is úgy történik, hogy orrba-szájba fújják-masszírozzák őket. Esetleg megsokkolják a lassan már nálunk is közszükségleti cikké vált defibrillátorral. De bánjunk ám óvatosan ezzel a dologgal! Mint Hamburgban láttuk, egy precíz német mentő sem tudja egészen pontosan kiszámítani, mit bír el a páciens. És mit a holtfáradt rendőrök – meg az állam többi támasza. Azt javaslom tehát, hogy egyszerűen hagyjuk békén a beteget. Várjuk ki, amíg magához tér egy kicsit – és akkor próbáljunk kommunikálni vele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. augusztus 02. 11:23
A meggyújtott gyertyák előbb-utóbb leégnek. A kérdés csak az, hogy mit világítanak meg?
puszika
2017. augusztus 01. 16:47
Kedves Peterdi! Ezt az egész maszatolást egy mondatban le lehet írni!!!! "Van még remény,hogy a jobbfékek meg a balfékek együttműködjenek." LAJOS NEMZET
pildar
2017. augusztus 01. 15:38
Nyugaton van ennek a radikalis balos kommunista ideologianak egy fura romantikaja. Pont azert mert oket nem szivattak a komcsik 45 evig.
Megtalálta
2017. augusztus 01. 13:32
"A haldoklók feltámasztása egyébként is úgy történik, hogy orrba-szájba fújják-masszírozzák őket. Esetleg megsokkolják a lassan már nálunk is közszükségleti cikké vált defibrillátorral." Uram Isten, kérlek, sújts le minden haragoddal erre az ostobára, könyörgöm! A _haldokló_ feltámasztása? Hogy lehet ekkora hülyeséget leírni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!