A kvótaper elvesztése elé

2017. augusztus 02. 17:39

Orbán Viktor számára épp azért lehet keserű tapasztalat mindez, mert az EU úgy hajtja végre az általa javasolt intézkedéseket, hogy közben ő maga partvonalra került.

2017. augusztus 02. 17:39
Kuthi Áron
Magyar Nemzet

„A V4-ek levelének, a gyors szlovák befogadásnak, a kvótaperben állásfoglalást tevő főtanácsnok szavainak beszédes jeleknek kell lenniük a kormány és Orbán Viktor számára. Az eseménysor azt vetíti előre, hogy a közép-európai országok elfáradtak az uniós menekültpolitikával való szembeúszásban, és alakul valami összállami kiegyezés. Ne feledjük, ezen a mozgalmas héten jelentette be Emmanuel Macron francia elnök, hogy még idén hotspotokat állítanak fel Líbiában.

A válság alakulásáról jó előre tűpontos képet rajzoló, az erős uniós külső határok létrehozásáról beszélő Orbán Viktor számára épp azért lehet keserű tapasztalat mindez, mert az EU úgy hajtja végre az általa javasolt intézkedéseket (erős határvédelem, az említett külső hotspotok), hogy közben ő maga partvonalra került. Holott játszhatta volna mindvégig a kompromisszumra kész, kicsit populista, haza is beszélő, de országa helyét a 28 tagállam között jól ismerő politikus szerepét is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. augusztus 03. 13:02
ezt a blőd dumát...
vendelin
2017. augusztus 03. 08:52
"Orbán Viktor számára épp azért lehet keserű tapasztalat mindez, mert az EU úgy hajtja végre az általa javasolt intézkedéseket (erős határvédelem, az említett külső hotspotok), hogy közben ő maga partvonalra került." Ha a helyzet így áll, az szerintem nem Orbán Viktorról árul el sok mindent, hanem az EU-ról.
smarton
2017. augusztus 03. 07:14
Ezt a hülyét, ja, pénzért bármit... Vagy születési rendellenesség.
Mich
2017. augusztus 03. 00:50
Simicsicska seggfej, miféle "kompromisszum"...?! A magyar kerítést Brüsszel elejétől fogva ellenezte! Tehát be kellett volna engedni további egy millió migránst, miközben az osztrákok ránk zárják a határt...?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!