Elpuncsolt etika

2017. augusztus 07. 19:00

A Puncs.hu tehát a szegény vagy magukat szegénynek érző és lelki tartást, valódi megbecsülést nem nagyon ismerő fiatal lányok és fiúk kizsákmányolását segítő oldal.

2017. augusztus 07. 19:00
Kölnei Lívia
Talita

„Hm. Kellemes társ. A gazdag urak általában a legkevésbé sem olyanok, mint A szürke ötven árnyalatának erotikus meséjében a vonzó és módos, ám perverz, pszichopata szívtipró. Többnyire öregek, dohány- és szájszagúak, mások véleményét nem tűrik (hiszen kegyetlen küzdelem árán jutottak anyagi magaslatokra). Impotensek és/vagy perverzek persze lehetnek, hiszen máskülönben nem ezen az oldalon keresnének maguknak – és nem ilyen – társat.

Biztos érzelmi háttér? Az oldal reklámszövegei tisztázzák, hogy »se szerelmet, se hűséget, se házasságot nem várhatunk egy Sugar kapcsolattól« – akkor hogyan várhatnánk éppen biztos érzelmi hátteret?

Személyes szabadság? Lehet szabadságról beszélni akkor, amikor valaki anyagi jólétért tesz a másik kedvére? Az ilyen ember inkább szánandó, kényszerpályás, esetleg szolga – vagyis minden más, csak nem szabad. Az önellentmondásoknak ez persze csak a töredéke, hiszen olyan alá-fölérendelt kapcsolatokban, ahol sokféle (gazdag) ember diktál, nem is lehet túl sok általános igazságot kijelenteni.

A Puncs.hu tehát a szegény vagy magukat szegénynek érző és lelki tartást, valódi megbecsülést nem nagyon ismerő fiatal lányok és fiúk kizsákmányolását segítő oldal. Ennek nem mond ellent az sem, hogy mindig vannak – sokan –, akik ezt az életformát önként vállalják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. augusztus 08. 04:21
"olyan alá-fölérendelt kapcsolatokban, ahol sokféle (gazdag) ember diktál, nem is lehet túl sok általános igazságot kijelenteni." A szerző el tud-e képzelni olyan alá-fölé rendelt kapcsolatot, amiben van igazság? Ha egy nő gyerekszülés után otthon marad, vajon nem hasonlóan kiszolgáltatott helyzetbe kerül? Azt talán nem önként vállalják?
Gyéressy Károly
2017. augusztus 08. 00:52
A puncson a női és férfi kurvák adás-vétele folyik. Ennyi.
Pjotr pervij
2017. augusztus 07. 22:01
Azert nem kell sajnalni szegeny kislanyokat akik a puncs.hu -n tanulmanyaik finansziroztatasa vegett 3-4 x tobbet probalnak lehuzni a ven faszokrol alkalmankent mint amennyiert mas szexpartner oldalakon ugyan ezek a lanyok aruljak magukat. Es az a manus meg is erdemli, aki elhiszi, hogy hetente egyszer csakis vele es ezert kepes eltartani egy kullancsot.
szerafim
2017. augusztus 07. 19:34
Lehet háborogni, kell is! De ilyen mindig, ismétlem mindig volt! Csak a módszer, a technika változott. Régen a Zserbóban ücsörögtek a bajszos nénik és a kiszemelt fiatalember egy címet kapott a haboskávéja mellé. Fordítva dettó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!