Cinizmus deluxe - a mai elhallgatnivaló

2017. augusztus 01. 20:28

Az ország jelentős része csak olyan helyekről tájékozódik, ahol kormányzati akarat és célok alapján készülnek a hírek.

2017. augusztus 01. 20:28
Kárpáti Márton
Index

„Az ország jelentős része csak olyan helyekről tájékozódik, ahol kormányzati akarat és célok alapján készülnek a hírek. Ezért hiheti azt nagyon sok ember, hogy a magyar határt menekültek milliói ostromolják, hogy aztán idejöjjenek, és tönkretegyék dicső nemzetünket. És ezért gondolhatja majd az ország nagy része, hogy a problémákra rávilágító, a valóságot bemutató sajtó valójában Sorossal, Simicskával és Brüsszellel ügyködik a kormány és a nép ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. augusztus 02. 15:13
Kárpáti > Klein ??? Wer bist du?!
puszika
2017. augusztus 02. 10:53
A "valóságot bemutató sajtó"?? Na, ehhez már pofa meg libsi beájulás kell Kárpáti!!!!!! Ja, meg Index.
Szonár
2017. augusztus 02. 09:59
Hát kérem, ha ez a baj, akkor tessék olyan sajtót építnei, ami eléri ezeket az embereket. Anno a fidesz is szinte 0-ról kezdte. De persze a valódi baj más: a meglévő - egyébként enm csekély méretű - ellenzéki sajtó is fokozódó hitelvesztésben van.
abcdef
2017. augusztus 02. 09:52
"Az ország jelentős része csak olyan helyekről tájékozódik, ahol kormányzati akarat és célok alapján készülnek a hírek." De az is lehet, hogy csak unják a libsi média szarát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!