Gyurcsány és a krokodilkönnyek

2017. augusztus 23. 10:03

Botka inkább azért vág olyan képet, mintha a fogát húznák, ha meghallja Gyurcsány nevét, mert maga is tudja, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke kiszámíthatatlan, veszélyes ember.

2017. augusztus 23. 10:03
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„Az összefogásról pedig csak annyit: talán a Sukoró-ügy és az egyéb említett gazemberségek miatt is irtózik Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Gyurcsánnyal való együttműködéstől. No persze nemcsak azért, mert ezek az ügyek nehezen magyarázhatók. Botka hazájában is olyan cég építhetett utat, villamospályát a szegedi polgármester szalagátvágásainak kíséretében, amelyet most milliárdos csalás vádjával perelnek a ki nem fizetett alvállalkozók. Nem beszélve ­Czeglédy Csabáról, a szocialista miniszterelnök egykori tanácsadójáról, aki szintén sikkasztás gyanújába keveredett, mert a nyomozók szerint számlagyárat csinált a diákmunkások pénzével sáfárkodó iskolaszövetkezetekből.

Botka inkább azért vág olyan képet, mintha a fogát húznák, ha meghallja Gyurcsány nevét, mert maga is tudja, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke kiszámíthatatlan, veszélyes ember. Beül egy nagy terembe (mint például a Nándorfehérvári terembe a Sukoróról szóló döntés idején), titokban megegyezik bárkivel, ha a saját hasznát látja, aztán bárkinek a hátába vágja a kést, ha meg kell szabadulni tőle vagy menekülni kell. Még arra is képes, hogy ezek után nyilvánosan krokodilkönnyeket ejtsen az illetőért. Ezt tette Tátrai Miklóssal is. Botkával, Karácsony Gergellyel és a többiekkel sem tenne másképp.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pongyi
2017. augusztus 23. 15:40
Abban sem vagyok biztos hogy Botka akarta egyáltalán ezt a "miniszterelnökjelöltséget" Szerintem ő nagyon jól elvolt ott Szegeden, az ott élők bizonyára szeretik őt bíztak benne, erre az MSZP miatt hülyét kell csinálnia magából ország világ előtt....Ne játszuk már a hülyét az MSZP-ben sem idióták vannak, pontosan tudják hogy megnyerhetetlen a jövőévi választás! De ezt meg nyilván nem mondhatják mert az meg hogy nézne már ki.. Ehelyett ilyen ostobaságokat kell mondania, (ezzel lejáratva saját magát) hogy jövöre nyerünk, leváltjuk a Fideszt, kormányváltó hangulat van (hol?)!!! Nehéz ügy na és a baloldal nem tud jól kijönni belőle. Sztem...
tango47
2017. augusztus 23. 12:37
Gyurcsány is olyan, mint a skorpió: ő sem tud kibújni a bőréből és morális emberré válni.
hátakkor
2017. augusztus 23. 11:39
Én nem adok sokat Botkának. Az egész mszp mission impossible. Botka talál pàr hét alatt még 2 millió új mszp szavazót. Hát persze :)
néhai Ch.Pilot
2017. augusztus 23. 11:18
Valahogy így...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!