Kék kóbor kutyák

2017. augusztus 26. 16:26

Kedves Krisztina asszony: a fekete nem szín, hanem a színek hiánya.

2017. augusztus 26. 16:26
Csontos János
Magyar Idők

„Ha Orbán Viktor írna ilyet, akkor persze ez zengene reggel, délben meg este. Miként Lévai Anikó hipotetikus bejegyzésére is ugranának. Vona-Szabó Krisztina felháborodottan posztolta, hogy egy áruházi pénztárnál sorban állva számon kérték rajtuk ezt a szennyvízdolgot. Szerinte a népi kritika oka »az a mátrix, amelyben butasággal tartják, amelyben használják, amelyben savanyú-keserű az életének minden perce, amelyben az ad egyforma napjainak némi színt (a fekete is szín), hogy gyűlölheti Vonáékat. Tiszta szívéből, minden zsigerével, minden rezdülésével, a betonra koppanó köpete minden mikroorganizmusával.«

Kedves Krisztina asszony: a fekete nem szín, hanem a színek hiánya. Miként a fehér a színek összessége. Szín például a kóborkutya-kék. A köpet pedig nem koppan, csak ha előbb megfagy. A mikroorganizmus a szennyvíz leánykori neve. Most már – ha nincs bocsánatkérés – inkább hallgatni kellene kicsit, különben egyre csak rosszabb lesz…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. augusztus 28. 10:41
"ENNYI HÜLYE VÉN KURVÁT!" - MONDTA A FIDESZES, ERRE Ő LETT AZ ÉV POLGÁRMESTERE Hát, mi folyik ebben az országban? A Szolnok Megyei Közgyűlés kormánypárti többsége Szalay Ferencet választotta az év polgármesterévé. Ez a fideszes polgármester nem arról híres, hogy felvásárolta a Balatont - az Mészáros Lőrinc -, onnan emlékezhetünk rá, hogy le "hülye vén kurvázta"az elégedetlenkedő nyugdíjasokat. Ez az idősekkel szembeni határozott kiállás annyira megtetszett a fideszes politikusoknak, hogy Szalay Ferencet, Szolnok polgármesterét választotta a kormánypárti többségű Megyei Közgyűlés az év polgármesterének. Persze az, hogy a fideszes politikus vén kurvának tartja a nyugdíjasokat csak a kisebbik dolog, az viszont komoly gond lehet, hogy Orbán Viktor, Bajnai Gordon útját követve tovább emeli a nyugdíjkorhatárt - egyben csökkenti a nyugdíjkifizetéseket. Mi van a röfivel? Megdöglött? Nem jönnek a számok?” https://alfahir.hu/2017/08/28/szalay_ferenc_szolnok_nyugdijasok_fidesz
Vidėken újrakezdő
2017. augusztus 27. 20:40
Minden nő tudja, hogy a fekete egy szín, a férfiak közül csak egy-kettő.
hátakkor
2017. augusztus 27. 17:06
Zazri nem győz és asszonya is elhagyja.
dakotasámán
2017. augusztus 27. 15:20
"Kedves Krisztina asszony: a fekete nem szín, hanem a színek hiánya." csontos dzsoni a magyar tetűktől tudományos köntösbe próbálja öltöztetni a hazugságait. szokásos módon, a szövegkörnyezetből kiragadott részletekkel próbálkozik, seggnyalással spékelve. milyen meglepő. ja nem, csak a szokásos "kreativitás".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!