Telefonbetyárkodók

2017. augusztus 23. 10:42

Irtó nagy felelőtlenség az állítólag felelősen és szépen kormányzó hölgyektől és uraktól, hogy így rombolják az országot.

2017. augusztus 23. 10:42
Csarnó Ákos
Reflektor

„Amúgy ügyes. Nem direkt választókhoz szól az üzenet, hanem társadalmi csoportokhoz és rajta keresztül a reménybeli választópolgárhoz. Talán Magyarország legnagyobb társadalmi csoportja a nyugdíjasoké (na jó, férfiak és nők csoportja azért nagyobb) amit egy dolog mindenképpen összeköt: a nyugdíj illetve a leszolgált évek közös khmm… élménye. A következő nagy társadalmi csoport a horgászok. Meg az autósok. A horgászok idén már meg is kapták a kis kék tájékoztató füzetüket a hazai horgászat csudálatos eredményeiről. Mondjuk a devizahitelesek is szép, nagy csoportot alkotnak. Akikkel a kormány jól kibabrált, bár valahogy most az ő megkeresésük nem időszerű őket annyira nem kell megvédeni, hogy még a róluk szóló parlamenti ülésre sem fáradtak el a tekintetes képviselők.

Visszatérve Vonához, a Fideszhez meg a kampánygurukhoz. A mérhetetlenül leuralt és irányított Fideszes médiavilágban mindent és annak ellenkezőjét is fel fogja használni a győzelem érdekében a Fidesz. Botkának már volt luxus karóra botránya, Gyurcsány önmagában maga az ürdüng a Fidesz szavazóknak (is). Nem csodálkoznék azonban ha mondjuk Szél Bernadettet azért vennék majd elő mert készült egy fotó róla, hogy autóval és nem tömegközlekedve utazott haza.

Sajnos a Fideszre igaz, hogy a legkevésbé is elképzelhető fordulat az esetükben nagyon is elképzelhető. Azt is leszögezhetjük, hogy társadalmi csoportokkal szórakozni, azok nyílt hergelésével folyamatos háborús készültségben tartani az országot jelenleg egy csapat foglalkozik üzemszerűen és rettenetesen káros módon: szintén a Fidesz. Irtó nagy felelőtlenség az állítólag felelősen és szépen kormányzó hölgyektől és uraktól, hogy így rombolják az országot. De hát az üzleti érdek, a rövidtávú haszon mindig is előrébb állt mint holmi egységes nemzet vagy éppenséggel egészséges közélet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
winniethepooh
2017. augusztus 24. 07:13
Vona nem A nyugdíjasokról beszélt, hanem NÉHÁNY nyugdíjasról. A gyűlölködő, fröcsögőkről. Akinek nem inge, ne vegye magára! Nem vagyok nyugdíjas, de engem nagyon idegesítene, ha bármelyik párttól telefonon hívogatnának. Már a királyi TV-től is idegbajt kapok, már egy hete folyamatosan azt szajkózzák "Vona nem kért bocsánatot!" "Vona kérjen bocsánatot!" Booaaaaa.....
nyugalom
2017. augusztus 23. 20:13
Romboljak az orszagot? A balo,libsi,jobbos nem rombol, csak rohan Brusszelbe arulkodni vagy hazudik, askalodik - az rendben van?
catalina9
2017. augusztus 23. 18:46
Azt is leszögezhetjük, hogy társadalmi csoportokkal szórakozni, azok nyílt hergelésével folyamatos háborús készültségben tartani az országot jelenleg egy csapat foglalkozik üzemszerűen és rettenetesen káros módon: szintén a Fidesz. " vagy nem! "Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt" — írta Szotyori, majd hozzátette: kezdem azt hinni – bármennyire is keserű kimondani – hogy nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot. Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság." mondá Szotyori elvtárs, Vona elvtárs keresztgyermeke...
catalina9
2017. augusztus 23. 16:05
élmény nézni, ahogy takargatják a jobbikosok és ballikosok Vona tahóságát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!