Forró ősz

2017. július 26. 10:45

A magyar ellenzék jelen állapotában nemhogy forró őszt nem tud generálni, egy tábortűz összerakására is alkalmatlan.

2017. július 26. 10:45
Ugró Miklós
Magyar Nemzet

„Most megint forró ősszel biztatnak minket. Csakhogy ezúttal meglepő módon a kormány jelzi előre a ránk váró nehéz napokat. Pedig általában az ellenzék rémisztgeti effélékkel a lakosságot, jelezvén, mily türelmetlenül várják, hogy átvegyék a hatalmat. Ugyanakkor ha a regnáló kormányt valamely antidemokratikus lépésre késztetik, azt is bizonyítják, hogy lejárt az idejük, alkalmatlanná váltak az ország vezetésére.

A magyar ellenzék persze jelen állapotában nemhogy forró őszt nem tud generálni, egy tábortűz összerakására is alkalmatlan. Ha itt forró ősz lesz, akkor sem az ő pecsenyéjük fog sülni. Ezért is elgondolkodtató, hogy mi lehet a kormány szándéka az évszak rendszeres emlegetésével. Veszélyben érzi magát? Netán attól fél, hogy a momentumos Fekete-Győr András valamelyik minisztériumba is besétál, számon kérni, hogy mi folyik ott?

A kormánybuktató kiképzőtáborról szóló rémtörténetek egyenesen szánalmasak, bármilyen magas rangú közjogi méltóság mesél róluk. Mindenesetre ha ősszel antidemokratikus, törvényeket semmibe vevő események történnének az országban, a kormányra csak hálával gondolhatunk majd, hiszen jó előre jelezte, mi vár ránk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. július 27. 07:46
A kormánybuktató kiképzőtáborról szóló rémtörténetek egyenesen szánalmasak, bármilyen magas rangú közjogi méltóság mesél róluk. " "...Misetics még ennyire sem próbálta cáfolni cikkünket, amikor a HVG-nek nyilatkozva elmondta, hogy többnapos „erőszakmentes ellenállásképzéseiket” meghívásos alapon szokták szervezni, bár szerinte ezeken semmi olyan nem hangzik el, amiről nyilvános fórumokon ne beszélne. „Tulajdonképpen megtisztelő, hogy olyan dolgokkal igyekeznek lejáratni engem és a barátaimat, amelyekre büszkék vagyunk – például azzal a polgári engedetlenséggel, amit a Fidesz-székházba szerveztünk az alaptörvény negyedik módosítása ellen. Bárcsak sokkal több ilyet csináltunk volna” – jegyezte meg Misetics Bálint a lap kérdésére..."
Gurgi
2017. július 27. 07:25
Ugróbolond... Rossz lehet egy olyan dilettáns bandát támogatni, mint a Jobbik, érthető a frusztráció
csurcsányi
2017. július 26. 19:14
A ballibsi tüncizők a nemzetközi Antifa rendbontókat hívnak segítségül,akik legutóbb Hamburgot amortizálták le.
nyugalom
2017. július 26. 15:45
Összefognak vagy nem, még mindig nem tudjuk, hogy mit tennének! Hőzöngés, ajvékolás, fenyegetés, kiképzés, áskálódás - mi lenne ebből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!