Van egy 1188 milliárd forintos kérdésünk!

2017. július 01. 13:34

Az 1188 milliárd forintos kérdés: lesz-e mersze valamelyik magyar kormánynak szembenézni Európa sírásóival, de legalábbis nyíltan beszélni a valós veszélyről, vagy inkább fejünket a homokba dugva vitatkozunk Sorosról, a liberalizmusról, vagy most legújabban Horthyról.

2017. július 01. 13:34
Sarkadi-Illyés Csaba
Alfahír

„A szabadságharcos Orbán-kormány intézményesíti a tőkeérdekek hatalmát, és ratifikálta az EU-Kanada szabadkereskedelmi egyezményt (CETA). Amennyiben az véglegesen hatályba lép (márpedig az Orbán-kormány, illetve a Fidesz az összes lehetséges fórumon ezt támogatja), akkor az abban szereplő vitarendezési mechanizmuson keretében megáshatjuk Európa sírját.

És akkor az 1188 milliárd forintos kérdés: lesz-e mersze valamelyik magyar kormánynak szembenézni Európa sírásóival, de legalábbis nyíltan beszélni a valós veszélyről, vagy inkább fejünket a homokba dugva vitatkozunk Sorosról, a liberalizmusról, vagy most legújabban Horthyról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. július 01. 21:38
"... vagy most legújabban Horthyról", felétek erre így kérdeznének: magyar-e vagy? Magyar történelmi ismeretek nélkül is lehet?
Google
2017. július 01. 18:14
Hirtelen mi bajuk lett Kanadaval? Liberalis is, migranskedvelo is, demokratikus is, hat mi kell meg, te alfahim?
drkovax
2017. július 01. 15:35
1. A CETA ideiglenes alkalmazását feltételekhez kötöttük (többek között pl. nem fogadtuk el a vitarendezési eljárás alkalmazását). 2. A CETA életbelépéséhez ratifikálni kell minden résztvevőnek. 3. Addig állj fél lábon, míg be nem lesz terjesztve a parlament elé a ratifikáció...
krakken96
2017. július 01. 15:23
bort iszik és vizet prédikál klasszikus esete,ezért nem hiszek én embereknek.anno az amcsik is azzal kajálták be a NAFTA-t,hogy a komparativ előnyök miatt jó ha olcsóbban vehetnek terméket de valójában a mamutcégek nem csökkentették az árakat viszont a részvényesek lefölözték a profitot.a vicc,hogy még a republikánusok kezdték tárgyalni és a demokraták folytatták. milyen váltógazdaság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!