Akcióban Európa sírásói

2017. július 05. 21:10

A magyar kormány okkal hangsúlyozza Törökország és Egyiptom esetében is a stabilitást. A demokrácia­export ideje lejárt, a demokráciaexport folytatása a terrorimport, a sopánkodó liberálisok pedig egy dologra képesek: tovább ásni Európa sírját.

2017. július 05. 21:10
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„Az ellenőrizetlen népvándorlás pedig nem csak terrorveszélyt jelent, hanem azt is, hogy mire a hatóságok kikutatják, hogy a német életszínvonalra vágyó, hat szíriányi ember nem is szíriai, akkor már bottal üthetik a nyomukat. És itt el is érkezünk az Orbán Viktor által is felvetett problémához, ami alatt éppen összeroppan Olaszország: az igazán veszélyes migrációs válság az afrikai gazdasági bevándorlás, amelynek utánpótlása, tekintve az ottani népességrobbanást, lényegében kiapadhatatlan. Olyan emberek jönnek végtelen tömegekben, akiknek esélyük sincs menedékre, és ezzel elég sokan vélhetően tisztában is vannak. Tetszik, nem tetszik, a jobb életszínvonal nem emberi jog, és még a liberálisabb vezetők is ki tudják mondani, hogy belőlük nem kérnek. Itt a polkorrektségnek is nehezebb a dolga, hiszen míg a Röszkénél sírdogáló arab kisgyerek látványa szívszorító, addig az olasz partokra érkező fiatal, életerős fekete-afrikai férfiak tömegét igazán csak az embercsempésznek állt Soros-civilek akarják pátyolgatni.

A magyar kormány okkal hangsúlyozza Törökország és Egyiptom esetében is a stabilitást. A demokrácia­export ideje lejárt, a demokráciaexport folytatása a terrorimport, a sopánkodó liberálisok pedig egy dologra képesek: tovább ásni Európa sírját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2017. július 06. 18:26
Világ diktatúrái egyesüljetek!
kaszandra
2017. július 06. 05:59
" Nincs annál rosszabb, mint amikor egy ember figyelmen kívül van hagyva a politika porondján." 1. Magyar sajtó: Orbán, Orbán. Orbán, Zoooorbáááánnnn.... 2. Külföldi sajtó: Orbán, Orbán, Orbán... Ami azt illeti, tényleg alaposan figyelmen kívül hagyják. :)
quiet
2017. július 05. 22:59
Ajjó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!