Rinyacsaj Tusványoson

2017. július 24. 11:20

Van ennek hírértéke? Nincs. Azonban most Tusványosra sokan hírt kreálni érkeztek.

2017. július 24. 11:20
Máté T. Gyula
Máté T.

„Dühös volt a »politikai elit«? Az volt. Odaszóltak a leányzónak? Még szép! Volt, aki el akarta venni a sípot? Volt. Amikor a kérések ellenére is folytatta a fütyülést, félretolták? Igen. Lökdösték? Igen. Volt egy barom, aki a haját is meghúzta? Igen. Elesett? Igen.

Szép és jó ez? Nem, egyáltalán nem az. De nagyjából ez fordul elő vele a színházban is, ha előadás alatt üvölt a mobiljába, avagy amikor az áruházi leárazáson a békés vásárlóközönség útjába áll. Egy jó Sziget-koncertről vagy Pride-ról már nem is beszélve.

Van ennek hírértéke? Nincs. Azonban most Tusványosra sokan hírt kreálni érkeztek. A »hölgy« elesése után nem volt hajlandó felállni, ő inkább üvölteni akart. Kérték, rimánkodott neki a biztonsági őr is, a kezét kínálta, de ő hajthatatlanul rinyált. A demokratikus sajtó meg filmezte »megaláztatását«. Amikor egy nagymama szóvá tette, hogy most már nagyon elég lesz ebből a műsorból, megvolt a bizonyíték is az erőszakra. Ez már úgy került a hírekbe, mint a »szexista Fidesz-bérencek példátlan agresszivitása«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. július 24. 15:28
Azért jó tudni, hogy jobber közegben a provokációra megengedett (elvárt ?) válasz az erőszak. Majd emlékeztetni foglak rá titeket, kedves ner-társak :)
Mich
2017. július 24. 14:59
Még egy elmebeteg provokátor - a legjobb hír a libsibolsináci médiának.
catalina9
2017. július 24. 13:56
most a látványlibsik, beleértve a Jobbikot is, a "neveletlen lányból" "gyöngyhajú lányt" akarnak fabrikálni pontosan úgy, mint ahogy a Charlie Hebdo tróger firkászaiból mártírt próbáltak faragni.
cutcopy
2017. július 24. 13:16
Ha valaki nem provokálni megy hanem őszintén tiltakozik akkor nem tűr egy ilyen hajtépős földrerántást, ez a csaj viszont egyértelműen ezt akarta elérni, ezért nem is sikoltozott..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!