A Fidesz kormányzati bölcsessége kimerül a kirakat-politikában

2017. július 14. 16:28

A jobboldali identitás a hosszú távra való előre tervezés hiányában képtelen másra támaszkodni, mint a horthysta múlt felmagasztalására és a sportsikerekre.

2017. július 14. 16:28
Magyaur
Magyaur

„A jobboldali identitás a hosszú távra való előre tervezés hiányában képtelen másra támaszkodni, mint a horthysta múlt felmagasztalására és a sportsikerekre. Tehát a választási győzelemre, és nem a nép felemelésére szolgáló politika minden cirkuszi elemet felvonultat, hogy elvonja a figyelmet az orbáni rendszer szakszerűtlen és mélyen erkölcstelen voltáról.

Ennek tudatában nézzük az elénk tálalt sporteseményeket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. július 16. 14:04
Már az első mondat egy orbitális nagy baromság.
tango47
2017. július 15. 15:29
Miért kell minden ütődöttet szemlézni?
catalina9
2017. július 15. 11:25
A jobboldali identitás a hosszú távra való előre tervezés hiányában képtelen másra támaszkodni, mint a horthysta múlt felmagasztalására és a sportsikerekre. " no meg a szavazatokra, ugyanis 133 hónapja vezet Fidesz.
ellenforradalmár
2017. július 15. 07:36
"képtelen másra támaszkodni, mint a horthysta múlt felmagasztalására..." Pont ellenkezőleg van! A bal-lib taknyok (ők tulajdonképpen beilleszkedésre alkalmatlan / vagy csak nem akaró zsidók, röviden gyűlöletzsidók) nem Horthyt, Orbánt gyűlölik, hanem minket magyarokat, és ezért gyaláznak mindent és mindenkit, aki számunkra fontos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!