Az alapszerződés durva megsértése

2017. július 19. 16:20

Az a neobolsevik élcsapat, amely modernizált nyugati „haladó ideológiája” nevében és érdekében képes lenne Európa vallási-etnikai térképét is átrajzolni, megsérti az Európai Unió alapszerződését.

2017. július 19. 16:20
Magyar-Zsolnay Attila
Magyar Idők

„Ami a kötelező migránskvótákat illeti, minden erről szóló alacsonyabb szintű uniós határozat, rendelet ellentétes a római szerződéssel, tehát az európai alaptörvénnyel, mivel korlátozza a tagállamok jogát, hogy maguk határozzák meg, hány harmadik országból érkezett állampolgár vállalhat munkát, illetve telepedhet le. A kvóta a menekült- vagy bevándorlóstátusú migránsok jogát meg alapvetően sérti, hiszen az unió területén való szabad mozgásukat korlátozza azáltal, hogy meghatározott számú migránst kötelez arra, hogy olyan tagállam területére költözzék, ahol nem áll szándékában munkát vállalni, vagy tartósan letelepedni.

Az a neobolsevik élcsapat, amely modernizált nyugati »haladó ideológiája« nevében és érdekében képes lenne Európa vallási-etnikai térképét is átrajzolni, megsérti az Európai Unió alapszerződését, amikor mind a tagállamok, mind a menekültek, mind pedig a bevándorlók akaratát semmibe véve alacsonyabb rendű uniós jogszabályokkal menekültkvótákat állapít meg.

A római szerződést Magyarország, Csehország, Lengyelország, az utóbbi időben pedig Ausztria tartja be, amely országok az illegális bevándorlás és az embercsempészet elleni közös védelmet fontosnak tartva, határvédelmi intézkedéseket rendeltek el, illetve a bevándorlók és menekültek szabad mozgásának jogát korlátozó, »kvázi európai alkotmányellenes« kvótahatározatokat nem engedik végrehajtani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. július 20. 10:54
A fideszről elmondhatjuk, hogy "Az a neobolsevik élcsapat, "
zakar zoltán béla
2017. július 19. 21:00
AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sir Galád
2017. július 19. 18:41
Neobolsevik élcsapat alatt gondolom a fideszt érti...
Antigoné
2017. július 19. 18:07
Hogy mi az érvényes EU-jogszabály, és melyiket óhajtjuk betartani, azt mi mondjuk meg. Merkel,Macron,Junckers, Timmermans usw.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!