Veszettek

2017. július 06. 19:55

A liberális elit, nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte, úgy érzi, bármit megengedhet magának, mert saját értelmezésük szerint ők a történelem jó oldalán állnak.

2017. július 06. 19:55
Lánczi Tamás
Mozgástér

„A CNN tehát nyíltan megfenyegetett egy amerikai civilt, csak azért, mert az egy unalmas délutánján készített egy viccesnek szánt GIF-et a liberális csatornáról. A képlet tehát úgy néz ki, hogy ha a CNN viccelődik az elnök fizikai megsemmisítésével, az rendben van. De ha valaki – egy civil – rajtuk viccelődik, azt levadásszák, és zsarolással elhallgattatják.

A liberális elit, nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte, úgy érzi, bármit megengedhet magának, mert saját értelmezésük szerint ők a történelem jó oldalán állnak. Bármit megtehetnek, hiszen ők a haladás ügyét képviselik. Épp úgy viselkednek, mint egy totális diktatúra képviselői: ellenőrizhetetlen a tevékenységük, nem tűrnek meg a sajátjukon kívül más véleményt, és aki szembeszegül velük, azon kíméletlenül átgázolnak, újabban pedig már fizikai megsemmisítéssel is fenyegetnek. A sajtó egy része, amely magát a kormányzati hatalom őrzőjének nevezi, szép lassan maga válik elnyomó hatalommá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hutyutyu
2017. július 08. 09:34
Nem szépen lassan válik elnyomó hatalommá, hanem már az. Egy ősi módszert alkalmaznak, amihez a bolsevikok is előszeretettel nyúltak; saját bűneidet fogd rá az ellenségedre, aztán emiatt nyírd ki. Mivel a hazugság megelőzi a következményeket, sosem lehet érdemben cáfolni, hiszen teljesen szétzilálja a tematikát és az igazság nagyon kényes kereteit teljesen tönkreteszi. Minden logikai és retorikai kapaszkodót kiüt.
Pikkelő
2017. július 07. 15:31
Van az a pénz...
zolizolizoltan
2017. július 07. 11:31
Bocs, ezt máshova akartam írni.
zolizolizoltan
2017. július 07. 11:30
Az SZDSZ-t utáltuk kezdetektől fogva. Aztán rájöttünk, hogy a neoliberalizmust képviseli, amit jobban utálunk az SZDSZ-nél is. Nem tudjuk levakarni magunkról ránk ragadtak, mint a piócák az SZDSZ megszűnése után is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!