Nagyon vicces

2017. július 20. 14:13

Egy olyan időszakban, amikor rendszeresen történnek terrorcselekmények Európában, nem az emberek biztonsága az, amiből tréfát kellene csinálni.

2017. július 20. 14:13
Lánczi Tamás
Mozgástér

„A vizes vb kapcsán eddig is nagyot alakító index.hu a minap szavazásra invitálta olvasóit a Margitszigeten állomásozó TEK harci-járművekről. A terrorelhárítás jelenléte növeli a biztonságérzetet vagy éppen félelemmel tölti el a járókelőket? Vagy nem is egy esetleges terrorcselekmény megelőzéséről van szó, hanem »politikai előnyszerzés miatt megy az erődemonstráció?« – teszi fel a kérdést az index.

A szavazás persze erősen irányított, a cikk szerzője látványosan orientálja az olvasókat ez utóbbi válaszlehetőség felé. A gúnyos hangvételű írás egésze azt sugallja: a terrorveszély »álprobléma«. Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a balliberális médiában a bevándorlás is »álprobléma« volt, egészen addig, amíg meg nem jelent több ezer migráns a Keleti pályaudvaron. (...)

Egy olyan időszakban, amikor rendszeresen történnek terrorcselekmények Európában, nem az emberek biztonsága az, amiből tréfát kellene csinálni. A biztonságunkat szavatoló hatóságok intézkedéseiből pedig nem kell gúnyt űzni és nem kell demokráciásat játszani, hanem hagyni kell, hogy tegyék a dolgukat azok, akiknek ez a feladatuk.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2017. július 21. 00:33
menjél, lánczi, szavazzál az indexen, ixeld be bátran, hogy te nagyobb biztonságban érzed magad, ha tekesek gubbasztanak egy páncélkocsiban. még jobb lenne persze egy atombombát odatenni, sajnos ez momentán nem megy. faszkalap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!