Amikor a zsidók nevetnek

2017. július 09. 13:23

Nem tudom, hogy Orbán Viktor náci-e, vagy rendszerének kulcsemberei nácik-e. De azt tudom, hogy a jelenleg futó, Soros Györgyre épülő kampány egy náci kampány.

2017. július 09. 13:23
Kelemen Attila Ármin
Transindex

„Nem tudom, hogy Orbán Viktor náci-e, vagy rendszerének kulcsemberei nácik-e. De azt tudom, hogy a jelenleg futó, Soros Györgyre épülő kampány egy náci kampány, mind céljában mind abban, ahogy az üzenetet megfogalmazza. És azt is tudom, hogy ez a kampány, nyilván a televízión keresztül, nálunk is hat. Egy ismerősöm arról számolt be, hogy egy tisztes gyergyói nyugdíjas házaspár valósággal retteg Soros Györgytől. Gondolom sokkal több Soros Györgytől rettegő erdélyi magyar van, mint hinnénk. 

Adott a kérdés, és egyáltalán nem szánom költőinek: vajon abban az esetben, ha a Fidesz egy hasonló kampány lokális erdélyi szórásához kötné az egyre kerekebb pénzügyi politikai támogatásokat, a romániai magyar politikai, sajtós, egyházi és kulturális, stb. elit hajlandó lenne különbséget tenni jó és rossz között? Mert a Soros Györggyel riogató magyarországi kampány nem elsősorban Soros György vagy a zsidók számára megalázó, hanem azok számára, aki akár tudnának különbséget tenni jó és rossz között, de nem tesznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 347 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
navis praetoria
2017. július 10. 18:12
A nácik, élükön Hitlerrel, keresztényellenes kirohanásokat is tettek, és propagandájukban a katolikus klérust pedofíliával vádolták. Ergo: mindenki náci, aki hasonlóan cselekszik. Hitler vegetariánus volt és tervezte, hogy a háború győzelmes befejezése után betiltja a dohányzást nyilvános helyeken. Ergo: mindenki, aki vegetariánus és minden ország, ahol a dohányzás be van tiltva nyilvános helyeken, náci. A nácik propagálták a sportot és az egészséges életmódot, ergo: stb, stb.
galahad
2017. július 10. 10:28
"...náci..." Kelemen Attila Ármin, baszki, te majdnem pont olyan vagy, mint a seggem. Csak nem olyan szép meg okos.
szancso
2017. július 10. 05:29
Ha jól emlékszem, akkor az EU-ban kezdte el valaki a spekuláns szót zsidóra váltani. Az illető nem nézte meg a Soros interjút, amiben saját maga ateistának vallotta magát, tehát nem tartozik egyik vallási közösséghez sem. Lassan tananyaggá kellenne tenni az európai iskolákban Shlomo Sand, jeruzsálemi történész professzor, könyvét a tisztánlátás kedvéért. A cikk írójának az a tévedése, hogy az antiszemitizmusra hegyezi ki ezt a plakát kampányt, akkor, amikor egyre nyilvánvalóbb, hogy az EU Soros kottájából játszik migrációs ügyben, hogy támogatja a balkáni országokban a kormány váltások érdekében az ellenzékeket, és mind ezt a demokrácia mögé bújva. A cikk írója egy ici-picit feledékeny, amenyibben meg sem említí azt a csodás javaslatot, hogy az EU-nak hitelt kellenne felvennie ahoz, hogy az évenkénti 1 milla "bevándorlót" eltartsa. Mit gondol a cikk írója, miért nem azt javasolta ez a nagyon humánus, emberbarát, hogy mi, milliárdosok, dobjunk össze annyi pénzt, amivel pl. az afrikai országok gazdaságát támogatnánk, megélhetést teremtve azoknak, akik vándorútra kelnének? Ez az opció miért hiányzik az emberbarát listájából? És ha nekem az a véleményem, hogy van Európában elég sok fiatal, akinek nincs munkahelye, ezért inkább ezen fiatalok megélhetésére koncentrálnék és még adót is áldoznék, akkor miért lesz belőlem náci, fasiszta, trapista?
reflex
2017. július 10. 05:06
Netanjahu visszavonatta a magyar kormány bírálatát MTI2017.07.10. 04:04 Benjámin Netanjahu miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, az izraeli minisztérium éles szavakkal bírálta Soros Györgyöt, mert folyamatosan Izraelt rágalmazó szervezeteket pénzel - közölte a Háárec honlapja vasárnap este.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!