A munkásosztály nem fütyül

2017. július 24. 17:45

A puzséri cikkben a keményen dolgozó férfi munkások állnak szemben a gazdag, elkényeztetett feminista nőkkel. Az osztályharc lényege pedig az, hogy a kemény munkások egy kemény nap után füttyögnek, mert hát le kell vezetni a feszültséget, az elkényeztetett nők pedig ezt kikérik maguknak.

2017. július 24. 17:45
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„És itt jön a probléma. Mert Puzsér Róbert nem ezekre a kérdésekre ad választ, hanem az általa sokszor használt és felépített genderfasiszta fogalmával ijesztget. Olyan tartalommal tölti fel ezt a fogalmat, hogy a gonoszt jelentse, és piedesztálra emeli magát, mint ezen gonosz ellen harcoló jót. Ami a legsajnálatosabb, hogy mindezt úgy teszi, hogy kihasználja a fenti fontos kérdésfelvetéseket, hamis ellenségképeket kelt, hogy igazát alátámassza.

A puzséri cikkben a keményen dolgozó férfi munkások állnak szemben a gazdag, elkényeztetett feminista nőkkel. Az osztályharc lényege pedig az, hogy a kemény munkások egy kemény nap után füttyögnek, mert hát le kell vezetni a feszültséget, az elkényeztetett nők pedig ezt kikérik maguknak (és nyilván van egy utalás arra, hogy a feministák csúnyák, mert hát kell erre utalás egy antifeminista cikkben).

Csak a valóság ennél jóval bonyolultabb.

Vannak például munkásnők, vagy dolgozó nők. Ma Magyarországon a legrosszabbul fizető és a legkizsákmányolóbb szakmákban, mint például a szociális munkás vagy az ápoló, leginkább nők dolgoznak (és igen, ezek nagyrészt fizikai munkák, még ha nem is kell betont törni, csak mondjuk szart lapátolni a magát összefosó ügyfél vagy beteg után). Amikor a dolgozók kizsákmányolásáról beszélünk, nem beszélni a dolgozó nőkről, sőt egyenesen úgy tenni, mintha ők nem lennének, nem csupán hazugság, hanem pont a munkások ügyének 50 százalékban való elkenése.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. július 25. 23:33
A munkásosztály egyre jobban él, és neked meg a hozzád hasonló férgeknek semmi közük hozzájuk! Dologtalan senki!
Dénia
2017. július 25. 11:50
Hülye. Nem osztályharcról beszélt a Puzsér, csak életképekkel próbálta illusztrálni, hogy mennyire életidegenek a genderfasiszták.
annamanna
2017. július 25. 07:52
Puzsér ezzel burkoltan utalt a férfiaknál jelentkező oktatási deficitre, és a nők átlagosan magasabb iskolai végzettségére. Nyilván akaratlanul, de mégis sikerült így fogalmaznia, a férfisajnáltatásba belevegyült az alacsonyabb iskolai végzettség miatti romló társadalmi megbecsültség is. Ezt a füttyögés nem fogja kompenzálni.
reflex
2017. július 25. 07:36
Jámbor András ! Van a pofádon bőr magad helyett oda vezényelni, odalökni ,kényszeríteni egy szerencsétlen gyenge nőt provokálni egy gyűlésre amihez semmi köze ? Miért nem toltad oda a nagy eldeformálódott testedet TE magad? Undorító barmok vagytok......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!