Soros kottájából játszik az európai baloldal

2017. július 21. 11:48

Mondjon bármit is Frans Timmermans, Soros és Brüsszel harmonikus együttműködését csak az nem látja, aki nem akarja.

2017. július 21. 11:48
Bunford Gerda
Mozgástér

„Frans Timmermans ominózus nyilatkozata szerint – amit a Népszavának juttatott el – nevetséges a feltételezés, hogy bármiféle összefüggés lenne Soros György és az Unió migrációs politikája között. Az elmúlt hónapokban azonban a Soros-terv számos elemét megvalósította Brüsszel.  (...)

Soros intézményesített bevándorlást akar. Azt akarja, hogy az EU a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb migránst fogadja be. Hogy az európai állampolgárok finanszírozzák a migrációt, és közben eladósodjon a kontinens. Soros szerint a határokat el kell törölni, a nemzetállami szuverenitást le kell törni. A nemzetállamoknak nem állhat többé jogukban eldönteni, hogy kit engednek be az országukba, hogy kikkel akarnak együtt élni. Ezt csakis az Európai Egyesült Államok új intézménye, a Menekültügyi és Migrációs Ügynökség döntheti el. (...)

Mondjon bármit is Frans Timmermans, Soros és Brüsszel harmonikus együttműködését csak az nem látja, aki nem akarja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. július 21. 16:56
Mondjon bármit is Frans Timmermans, Soros és Brüsszel harmonikus együttműködését csak az nem látja, aki nem akarja.” az látja igazán...
Box Hill
2017. július 21. 16:03
A baloldal imád erőszakoskodni miközben imád engedelmeskedni is: Soros György parancsa 2015 szeptemberében az EU számára: "Először is az EU-nak be kell fogadnia évente egymillió menedékkérőt a belátható jövő során." Saját szavai, saját írásában: "First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future." Read more at https://www.project-syndicate....
Sir Galád
2017. július 21. 15:12
Gerda már csak biztosan tudja, mivel a magyar kormánytól kapja a fizetését...upsz
zakar zoltán béla
2017. július 21. 13:31
MIMM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!