„Minden diktatúra ezzel kezdődik...”

2017. július 27. 09:40

Ez az orwelli társadalom azonban a NATO második legnagyobb katonai hatalma.

2017. július 27. 09:40
Bíró Béla
Maszol

„A német állam ennek ellenére Törökországot NATO-szövetséges gyanánt mindvégig egyfajta partnernek tekintette. Sőt, a migránsválság megoldásának, melyet közvetlenül-közvetve maga a NATO idézett elő, Törökország vált egyfajta garanciájává, azaz a Willkommenskulturnak nevezett európai káosz valamiféle megfékezőjévé.

A szerző szerint régóta nyilvánvaló, hogy a török állam »éppen azokat kriminalizálja módszeresen, akik a szabadság és a jogállam elkötelezettjei. Az ellenük irányuló kampányok eltökélt támadások minden ellen, ami a török állampolgári nemzetből még fennmaradt. De hát ezt tette az összes hatalomra jutott fasiszta állam, Itáliától Iránig. A másként gondolkodók iránti együttérzésnek ez a tökéletes hiánya csak egy orwelli társadalomban lehetséges.«

Ez az orwelli társadalom azonban a NATO második legnagyobb katonai hatalma. Maga a Nyugat fegyverezte fel, mint az arab világ egyfajta rendőrét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. július 27. 23:47
Erdogan a furcsa puccsa ürügyén több tízezer embert tüntetett el, akik valamiért nem tetszettek neki. Rajtunk folyton számon kérik a fékek és ellensúlyok elégtelen voltát. Erdogan egy féktelen, ellensúlytalan, elszabadult hajó-ágyú, aki ha már au EU-tagsággal nem tudott megszabadulni a kurdjaitól, akkor majd egy belső terrorral elüldözi őket Európába a többi migráns között. Ne legyen igazam!
A teremburáját
2017. július 27. 10:07
Na Béluska megint nyalizik egy kicsit a multikulti, a demokrácia, a német "független" média, Sigmar elvtárs felé...elmondva mindennek a sátáni Erdogánt (változatosságból Putyin és Orbán helyett).
balbako_
2017. július 27. 10:07
Nem is EU tagállam, mi a franc közük van ahhoz, hogy ott mit csinálnak? Egyszerűen betegek, ha béke van Európában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!