Nyílt levél Lakner Dávidnak!

2017. június 13. 12:34

A jelen hatályos magyar jogszabályok nem tiltják, hogy bárki is anticionista legyen.

2017. június 13. 12:34
Varga-Bíró Tamás
Facebook

„Kedves Dávid!

Először is hadd gratuláljak hatalmas leleplező cikkéhez! Bizony, lebuktam. Anticionista vagyok. Csakhogy én ezt egyrészt sosem tagadtam, másrészt a jelen hatályos magyar jogszabályok nem tiltják, hogy bárki is anticionista legyen. Ha tiltanák, akkor eléggé nagy katyvasz kerekedne a dologból, hiszen a Föld zsidóságának jelentő része velem együtt szintén anticionista. Egy zsidót viszont nehezen lehetne antiszemitának bélyegezni.

De vajon az anticionizmus egyben antiszemitizmus-e? Egyáltalán nem. Sőt! A cionizmust az ENSZ például 1975, november 10-étől (3379-es határozat) egészen 1991, december 16-áig (4686-os határozat) a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formájának tekintette.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. június 14. 12:20
A nagykalapos, pajeszos ortodox zsidók vajon anticionisták?. A Judea hit szerint az izraelitáknak nem lehet önálló állama !! Ezeket az ortodoxokat gumibotozzák úgy Chicagóban , mint Izraelben.A hülye meg örül, hogy verik a zsidókat. Izrael állam agresszív, cionista állam és léte ellentétes a Judea hit által hírdetett tanokkal. Aki nem hiszi járjon utána .
smarton
2017. június 14. 08:01
Na mi van, neki áll a zászló mostanság? Csak közlöm, hogy az a Zagyvás szelfi ritka mesterkélt. Hiába anticionista, a jellegzetes reakciók... Mi is volt a Zagyva kirohanásának oka? Ja, hogy az nem számít? Az nem olyan, mi? Nektek soha semmi nem számít, kis sárlihebdók.
2017. június 13. 22:19
https://www.youtube.com/watch?v=JDLXvqJ1Qn8
Ellensúly
2017. június 13. 21:47
Vannak benne igen jó részek, de a megszólítás és a személyeskedő hangnem elég hiteltelenné teszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!