Így gondozd a civiledet

2017. június 15. 13:39

A vicc, hogy még az ő érdekeiket is az szolgálja, ha ezek az egyesületek megmaradnak. A független civilek feladata nemsokára a bosszú mérséklése lesz.

2017. június 15. 13:39
Tóta W. Árpád
HVG

„Nekem egyébként van olyan szerencsém is, hogy egy független szerkesztőségnél dolgozom – ezek a civil szervezetekhez hasonlóan ellenségnek minősülnek a kormány szemében –, tehát akár a TASZ nélkül se mennék tönkre attól, hogy valamely segédhernyó berág. De mások csak a civilekre számíthatnak. Mert ugyanilyen pereket meg lehet indítani egy Facebook-poszt miatt, ahogy volt is erre példa. Csak nem érdemes, amíg reális a lehetőség, hogy a perrel fenyegetett kritikus megkapja a jogi és pénzügyi támogatást, amivel aztán érvényt szerezhet az igazának.

Tudom, hogy vannak, akik szerint az volna a kívánatos, ha engem igenis lecsuknának, az aranyos Zsiga Marcell pedig maradna alpolgármester örökké, építhetne hatsávos autópályát a házikójáig, és senki se bántaná ezért. A vicc, hogy még az ő érdekeiket is az szolgálja, ha ezek az egyesületek megmaradnak. Nemcsak azért, mert a TASZ magát Orbán Viktort is védte egy hasonló becsületsértési perben, hanem mert ez itt nem tart örökké. A független civilek feladata nemsokára a bosszú mérséklése lesz. Meg azok védelme, akik az új bűnök ellen szólalnak fel.

Magyarországon a civil szféra híresen gyenge, csak a legkirívóbb esetekre elég a kapacitása. Nem tudnak mindenkit megvédeni, sőt mostantól az önvédelem is leköti őket. De pusztán a jelenlétük határt szab a segédhernyóknak. Az ellenük vezetett támadás a hernyók érdekeit szolgálja.

Ezt a hernyók nem fogják ráírni a kiadványaikra, de attól még tudjuk. Érezzük a nyálkát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Titi-mata'i-fa'aaro
2017. június 17. 18:31
A bosszú népe. https://youtu.be/pfr8AvcSyic
graycivil
2017. június 16. 20:33
Teljesen nyilvánvaló a törvény célja: - MOST: A szervezeteknek "csak" jelölni kell MINDENHOL, hogy ők "KÜLFÖLDRŐL TÁMOGATOTT CIVIL SZERVEZETEK". - VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBAN: "A Soros-féle, KÜLFÖLDRŐL TÁMOGATOTT CIVIL SZERVEZETEK próbálják meg támadni a nemzet érdekében ténykedő független magyar kormányt". Nem kell PhD pszichológusnak lenni ahhoz, hogy lássuk ez milyen brutális agymosási potenciával rendelkező trükk.
néhai Ch.Pilot
2017. június 16. 17:58
"Nekem egyébként van olyan szerencsém is, hogy egy független szerkesztőségnél dolgozom..." Höhöhö. Az igazságtól független. Az egyetemes ember értékektől független. Meg nagyon sok mindentől. Ezeknek az ellenkezőitől viszont nem független, hanem nagyon is függő.
hátakkor
2017. június 16. 09:25
A törvény mindenkire egyaránt vonatkozik. Kommunistákra tízszeresen, százszorosan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!