Kanada sem kér Soros álciviljeiből

2017. június 21. 17:23

A sokadik nyugati példaként szolgáló kanadai vita is ékesen cáfolja a hazai ellenzéki médiában előszeretettel terjesztett propaganda patront, miszerint a politizáló civilszervezetek átláthatóságát célzó magyar törvénynek csak orosz, kínai és török mintája van.

2017. június 21. 17:23
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Ezt látva nem csoda, ha Kanadában is az ilyen politizáló álcivil szervezetek nagyobb átláthatóságára törekszenek. Jelenleg az ilyen harmadik felek maximum 200 000 kanadai dollárt költhetnek kampányra, ám ebbe (eddig legalábbis) nem számították bele az online és közösségi médiában elhelyezett reklámokat.

Eddig a harmadik felek fél évvel a választás előtt már nem fogadhattak el adományokat külföldről, ezért sokan már ezen határidő előtt gondoskodtak a pénz célba juttatásáról.

A sokadik nyugati példaként szolgáló kanadai vita is ékesen cáfolja a hazai ellenzéki médiában előszeretettel terjesztett propaganda patront, miszerint a politizáló civilszervezetek átláthatóságát célzó magyar törvénynek csak orosz, kínai és török mintája van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2017. június 22. 02:36
kiszely fordítva ül a lovon. a szabályozás a választási kampányról szól, nem a civil szervezetke munkájának finanszírozásáról. például az olyan dolgok megelőzése végett, hogy egyes pártok (pl. fidesz) álcivil szervezeteken keresztül (pl. cöf) kerülják ki a választási kapányfinanszírozási szabályokat. természetesen az égvilágon semmi köze az egésznek a paranoiás orbán-államohz, amely mindenkit kussba akar vágni.
noMores
2017. június 21. 23:35
Seggnyalonc Alcivilezni a COFike arnyekaban orban seggebol kikandikalva. Gratulalok!
Bokros Birka
2017. június 21. 21:35
Valószínűleg, mert hát ők tájékoztatnak mindenről, ami nekik fontos. :D
pemete jakab
2017. június 21. 20:49
"miszerint a politizáló civilszervezetek" Melyik Soros támogatta szervezet tevékenysége irányul a hatalom megszerzésére? Melyik ilyen Soros támogatta szervezet áll ki egyik vagy másik párt mellett, illetve melyik végez a pártokhoz hasonló politizálást? Soroshoz nem köthető civilnek nevezett szervezetek között van olyan, amelyik nyíltan kiáll egyik vagy másik párt mellett? Ők valóban civilek és nem politizálnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!