A cuki Jobbiknak Horthy már ciki

2017. június 26. 11:48

Az új képbe már nem fér bele az eddig a Jobbik mellett kampányoló zenekarok bárdjai által is megénekelt Horthy.

2017. június 26. 11:48
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Ferenc József, Horthy Miklós és Kádár János. A XX. század Magyarországát meghatározó három vitatott vezető máig megosztja a közvéleményt. A baloldal Horthy hosszú országlásának (borzalmas) végét emeli ki, míg a jobboldal Horthynak az 1918-as összeomlást követő 20 év pozitív fejlődését meghatározó szerepére szeret emlékezni.

Vona Gábor is ezt a kánont követte egy 2013. novemberi blogbejegyzésében, amikorígy fogalmazott: »Talán nem baj, ha röviden én is megfogalmazom a véleményem róla. Tényleg rövid leszek: Szerintem Ő volt a huszadik század legnagyobb magyar államférfija.« A politikusi stílusát máig kereső Vona mondott persze máskor is nagyokat (pl. »az iszlámról, mint az emberiség utolsó reményéről a globalizáció és liberalizáció sötétjében«), amitől most ugyanúgy menekülne, mint korábbi Horthy-rajongásától.

Azóta a Jobbikra is ráterült a globalizáció és liberalizáció sötétje, nehéz ugyanis a Soros-Egyetem melletti kiállást, vagy a kötelező brüsszeli migránskvóta elleni kétharmados támogatás megtagadását máshogyan értelmezni. Ebbe az új képbe már nem fér bele az eddig a Jobbik mellett kampányoló zenekarok bárdjai által is megénekelt Horthy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2017. június 27. 07:55
Utálom a mai Jobbikot, de Kiszellyhez a kérdés: a Fidesz hányszor mondott teljesen mást, például az Oroszországhoz fűződő viszonyáról, stb.?
katus
2017. június 26. 22:55
https://issuu.com/atlatszo/docs/blogkifizet_sek
katus
2017. június 26. 22:49
Milliárdokért mossa le a kormány az MSZP bűneit http://www.origo.hu/itthon/20120625-a-kormany-tanacsadoi-szerzodesei.html A kormány kommunikációját a külföldiek mellett magyar tanácsadók is segítik: Kiszelly Zoltán politológus cége, a Gótikus Ház Kft. 1,5 millió forintért segédkezik a nemzetközi kommunikációban a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár mellett. A KIM-en belül egészen a júniusi kormányátalakításig egy egész államtitkárság dolgozott a kormányzat kommunikációján Kovács Zoltán államtitkár vezetésével.
katus
2017. június 26. 22:42
2015. március 27. 14:37 : Szép kis zsebpénzt kapnak a közmédiának blogoló kedvencek - akár államtitkári fizetés mellé is A fix havi fizetésen felül havi 100 ezer forint felett is kaphatnak juttatást posztjaikért a közmédia bloggerei. Igaz, Schmidt Mária még egy fillért sem kapott. Az Átlátszó az MTVA-tól kérte ki azt a listát, amely tartalmazza, hogy a közmédia honlapján blogot vezető személyek mennyi juttatást kaptak eddig írásaikért. A bloggazdák, vagyis az egyes blogok szerkesztői fix havi fizetést kapnak, a posztok után külön díjazás jár. Kiderült: nem fizet rosszul a blogolás a közmédiánál. Prőhle Gergely helyettes államtitkár kormányzati munkáján felül kap bruttó 250 ezer forintot, bloggazdaként, ezen felül 2015. januárban 60 ezer forintot, februárban már 120 ezer forintot kapott blogposztjaiért. A századvéges Lánczi Tamás a havi fix bruttó 380 ezer plusz áfa mellé 2014. decemberben 40 ezer forintot, 2015. januárban már 120 ezer forintot, februárban pedig 160 ezer forintot (27 ezer Ft/poszt) kapott. Ezzel túl is lépte a havi félmilliós összeget. Bunford Gerda, aki a Corvinuson politológushallgató 2014. novemberben, decemberben, valamint 2015. februárban havonta 90 ezer forintot (30 ezer Ft/poszt) kapott a fix 70 ezres fizetés mellé, de 2015. januárban elérte a 120 ezer forintot. Szintén bloggazda Szita Károly, Kaposvár fideszes polgármestere is, aki havi 250 ezret kap a munkájáért, 2015. februárban ehhez még hozzájött 150 ezer forint (30 ezer Ft/poszt) is a posztokért. Powered by Publish for Free Azok sem jártak rosszul, akik „csak” a posztokért kapnak juttatást. Galló Béla politológus négy hónap alatt összesen 680 ezer forinthoz jutott írásaiért, a szintén századvéges politológus, Kiszelly Zoltán cégének, a Gótikus Ház Kft.-nek 600 ezer forintot utaltak. György László (nem fogják kitalálni, szintén századvéges) egyetemi adjunktus cége, az MLF Productions 270 ezer forintot kapott a posztokért. Forrás: https://kuruc.info/r/2/141230/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!