Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

6 jel, hogy nem vagy már férfi a párkapcsolatodban

2017. június 27. 17:14

Ha azt veszed észre, hogy a feleséged, barátnőd osztja be az idődet, valójában nem vagy ura az életednek.

2017. június 27. 17:14
George Herceg
Férfihang

„Alábbi jótanácsokat egy bajban lévő barátom esete ihlette, de jó szívvel ajánlom ezeket az intelmeket másoknak is, merthogy a férfiak sokszor észre sem veszik, hogy mit művelnek velük a nők. Ha az alábbi állítások közül legalább kettő igaz rád, akkor azt ajánlom, nézz mélyebben magadba és változtass! 

Ha nem Te rendelkezel az időddel 

Menjél ide! Menjél oda! Most ezt fogod csinálni! Most ide vigyél el! – Ha azt veszed észre, hogy a feleséged, barátnőd osztja be az idődet, valójában nem vagy ura az életednek, csak egy dróton rángatott bábú. Az idő fölötti rendelkezés fontosabb még az anyagiaknál is, mert az időnk véges és az élet előrehaladtával egyre fogy. Döntsd el, ki legyen az, aki ezzel az egyre fogyó idővel rendelkezzen: Te vagy inkább valaki más? Természetesen sok olyan tevékenység van, amit nem úszhatsz meg, de mindig kell, hogy legyen  egy olyan időmennyiség, ami csak a tiéd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2017. június 28. 17:24
Ha pontokba szedve rísz mint a fürdőskurva akkor nem vagy férfi. :)
tango47
2017. június 28. 13:53
Elég szánalmas élete lehet a posztolónak (nem beszélve a feleségéről, ha van).
Csigorin
2017. június 28. 11:24
Akkor megnyugodtam, egyik se all, talan csak az 5.ben van valami. De az is csak akkor kap teret, ha az illeto barat ellentetes nemu :)
bunko_jobbos
2017. június 28. 09:31
Sajnos a magyar férfiak, környezetemben lévők biztosan, hatalmas papucsok. (Gondolom, aki meg nem, az meg agglegény.) Egy kivétel van, a székelyek, ott még rend van. De a többi... Kettőn áll a vásár. És az egyik fél, aki hagyja. Igenis, az természetes dolog, hogy az asszony a fejedre akar nőni. De ellent kell állni! Mert az nem párkapcsolat, ahol mindig az egyik félnek van igaza. (Igen, olyan is van, ahol a férfi a diktátor, de ilyet jóval kevesebbet látok a környezetemben. ) Amikor nem mehetsz el kocsmába, mikor akarod, mikor nem mehetsz el az osztálytalálkozódra (!), de az asszony elmehet, akkor ott valamit elbaszol. És az asszonyt az első pendelyben kell megtáncoltatni! - mondja a mondás. Szóval ha már itt tartasz, akkor késő. Egyszerűen kutyának tartják a mai nők a férfiakat, és inkább elválnak, csak nekik legyen igazuk. Kevés jó nő van ma, ez az igazság. (Szerencsére, nekem jutott székely :-) )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!