Terror Európában

2017. június 12. 10:00

Ami a jövőt illeti, az sem fest valami fényesen. A brit titkosszolgálatok közel 23 ezer terrorista-gyanús embert tartanak nyilván. Londonban eltűnt 400 dzsihádista akik az Iszlám Állam kötelékében harcoltak.

2017. június 12. 10:00
Bunford Gerda
Mozgástér

„Ami a jövőt illeti, az sem fest valami fényesen. A brit titkosszolgálatok közel 23 ezer terrorista-gyanús embert tartanak nyilván. Londonban eltűnt 400 dzsihádista akik az Iszlám Állam kötelékében harcoltak. Belgiumban 18 ezer potenciális dzsihádistával számolnak. Franciaország bevándorláspárti elnököt választott. Brüsszel továbbra is erőlteti a kényszerbetelepítési kvótát, és pellengérre állítja azokat az országokat, akik gátat szabnának az újkori népvándorlásnak. Nemzetközi erők – a Soros-szervezetektől kezdve Zuckerberg Facebookján át – munkálkodnak azon, hogy lenyomják az európaiak torkán a kontrollálatlan bevándorlás békáját.

Az, hogy Magyarország nem szerepel a terrortámadások által sújtott európai országok listáján, nem a véletlen műve. Még csak nem is a jó szerencsének köszönhető. És még azt sem mondhatjuk, hogy hazánkban ne lenne olyan politikai erő, ami a kontrollálatlan bevándorlás pártján áll, hiszen itt is vannak zászlóvivői a migrációt támogató nemzetközi szervezeteknek.

A különbség abban áll, hogy Magyarországon a »bevándorlás egy álprobléma« és a »kerítést le kell bontani« szlogenek mindeddig nem segítették hatalomra ezeket a pártokat. Ez lesz a 2018-as választások valódi tétje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. június 12. 23:15
"Ami a jövőt illeti, az sem fest valami fényesen. A brit titkosszolgálatok közel 23 ezer terrorista-gyanús embert tartanak nyilván. Londonban eltűnt 400 dzsihádista akik az Iszlám Állam kötelékében harcoltak. " Ezt akarták, ez a cél. Pontosan és előre lehetett tudni, hogy Irak, Szíria, Líbia stb. szétveréséből ÉS az erőltetett bevándoroltatási politikából ez lesz. Semmi meglepetés nem történt, abszolút papírforma, terv szerint megy minden.
u.cserkész
2017. június 12. 20:10
Magam is azt gondoltam sokáig, hogy nem lehet általánosítani. De a példában említett muszlim nő egy konkrét kérdésre, konkrét választ adott. Más esetben Brigitte Gabriel beszélt arról, hogy az a15-20 %-nyi radikális, gyilkolásra is hajlandó iszlamista nem több, mint a kezdeteknél a nemzetiszocialista német, a minden eszközt felhasználó bolsevik, vagy a fanatikus japán, és más terrort alkalmazó állam gyilkosa. A csendes többség minden esetben tűrt, mert nem tehetett mást.
u.cserkész
2017. június 12. 19:45
Csak egy apróság. David Horowitz amerikai író előadást tartott egy egyetemen. Hozzászólt egy ott tanuló, fejkendős, muszlim nő és megpróbálta mentegetni az iszlám vallást. Azt mondja Horowitz, mielőtt válaszolnék lenne egy kérdésem: "Zsidó vagyok. A Hezbollah vezetője azt mondta, reméli, hogy összegyűlünk Izraelben, így nem kell levadászniuk bennünket az egész világon. Ön egyetért ezzel, vagy elutasítja?" Egyetértek- mondta a nő!!! EZ AZ Iszlám. Mondjon is bármit a liberális baloldali politikus, közéleti ember. Az iszlám nem menekül valahonnan, hanem támad. És nincs vége addig, amíg mi, hitetlenek be nem hódolunk teljesen, vagy el nem pusztulunk.
bispora
2017. június 12. 18:33
Gerda, a probléma nagyobb... "It appears that the understaffed UK police agencies and intelligence services are no match for 23,000 jihadists. Already in June 2013, Dame Stella Rimington, former head of the MI5, estimated that it would take around 50,000 full-time MI5 agents to monitor 2,000 extremists or potential terrorists 24 hours a day, seven days a week. That amounts to more than 10 times the number of people employed by MI5. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!