Itt az új Soros György

2017. június 02. 10:29

Történetünk legújabb állomása Zuckerberg tiszteletbeli-diplomaátvételi beszéde, amiben a Facebook-vezér szóról szóra felmondta a Soros-ideológiát.

2017. június 02. 10:29
Bunford Gerda
Mozgástér

„Történetünk legújabb állomása Zuckerberg tiszteletbeli-diplomaátvételi beszéde, amiben a Facebook-vezér szóról szóra felmondta a Soros-ideológiát. Zuckerberg nagyvonalúan egy kalap alá vette a nacionalizmust (ami az ő értelmezésében megegyezik a nácizmussal), a tekintélyelvűséget és a gazdasági-politikai »elszigetelődést«. Ezek azok a gonosz, rossz dolgok, amik ellen harcolni kell. A jó oldalon pedig ott áll a nemzeteket felváltó »globális közösség«, amelyben a szabadság és a nyitottság jegyében mindannyian feloldódhatunk. Zuckerberg világosan fogalmazott, amikor azt mondta: akik ellenzik a bevándorlást, azok a globális közösség létrejöttét akadályozzák.

Ez valóban így van. A határok felszámolásának és a kontrollálatlan migrációnak csak egy kifutása lehet: a nemzetállamok felszámolása. Ezt az utópiát kínálja Zuckerberg, Soros és a liberális elit többi tagja.

A kérdés csak az, hogy kérünk-e belőle.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2017. június 04. 09:31
http://magyarhirlap.hu/cikk/89722/George_Soros_Nincs_buntudatom "– SK: Semmi bűntudatot nem érzett? – GS: Nem. – SK: Például olyat, hogy „zsidó vagyok, és itt állok, látom, ahogy ezeket az embereket elviszik. Könnyen én is ott lehetnék. Ott kellene lennem.” Semmi ilyen nem volt? – GS: Nos, természetesen ott lehettem volna a másik oldalon vagy egyike lehettem volna azoknak, akiket elvisznek. De ennek nem volt értelme akkor… Nos, tulajdonképpen vicces módon olyan ez, mint a pénzpiacon: ha én nem lennék ott, akkor természetesen én nem csinálom meg, de mindenképpen elviszi valaki más. És akár ott voltam, akár nem, csak egy szemlélődő voltam, a vagyont tőlem függetlenül elvették. Ezért nem volt semmi szerepem abban, hogy azt a vagyont elvették. Ezért aztán nincs is bűntudatom." Ez a fajtájabéli nyikhaj sem érez bűntudatot, hogy a szemétdombját mire használják a világban. Az emberek globális ellenőrzésére. a primitívség napi rendszeres megnyilvánulására. Minden mocsok láthatóvá tételére, ugyanakkor a szólásszabadság drasztikus korlátozására.
Mich
2017. június 02. 21:58
Itt harácsoló, embereken átgázoló milliárdosokról van szó - akik aztán az összeharácsolt vagyonuk egy részével "emberbaráti image"-t vásárolnak maguknak és egymás vállát lapogatják...
kombinátor
2017. június 02. 17:55
arról egyetlen rohadt libsi nem pofázik a hatalmas globális összeolvadás gyönyöre közben, hogy éppenséggel függetlenedni, sőt megalakulni(!) akarnak népek, saját hazát akarnak határokkal, mint pl. - katalánok, - kurdok, - ortodox muszlimok (isis), albánok, macedónok, britek(!), de ők csak erőltetik és magukra húzzák azokat, akik hamarosan többségbe kerülnek és új határokat fognak kijelölni vallási alapokon ... nem látják, hogy a hit fog felülkerekedni a hitetlenséggel szemben ...
balbako_
2017. június 02. 16:00
A milliárdosok úgy elszálltak saját maguktól, hogy íróasztalon társadalmakat kotlanak, határokat húzogatnak, kormányokat buktatnak, háborúkat robbantanak ki. Csak mert annyi pénzük van, hogy normális dolgokra már nem tudják elkölteni. (Az, hogy a vagyonuk milyen bűncselekményes során szaporodott oly szertelen naggyá azt mindig jótékony homály fedi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!