Ecce homo

2017. június 01. 07:22

Ecce homo. Semmi Jézus. Csak a tagadás. Csak a gátlástalanság. Csak a bűn. De közeleg a vég.

2017. június 01. 07:22
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„A televízió, ahol dolgozom, megkereste a CBS televíziós csatornát, amely 1998. december 20-án hosszú interjút sugárzott Soros Györggyel. A tévé, ahol dolgozom, meg akarta vásárolni ennek az interjúnak négy percét. Mindössze négy percet. Hogy levetíthessük a nézőinknek.

Hosszú tárgyalások, egyeztetések következtek, a legapróbb részleteket is akkurátusan meg kellett beszélni, és a CBS televíziós csatorna valami felfoghatatlan összeget kért azért a négy percért. De a tévé, ahol dolgozom, elfogadta az ajánlatot, és elkészült a szerződés. Aztán az aláírás előtti estén a CBS csatorna illetékese, akivel hosszan, minden apró részletre kiterjedően megállapodtunk, küldött egy e-mailt. Az e-mailben az állt, hogy mégsem írják alá a szerződést. »Internal causes« – vagyis »belső okok«.

Ezt írták. Napnál világosabb, hogy a CBS televíziós csatorna birtokolja a világ legkülsőbb belső okait. És ez a külső ok, amelyet most éppen belső oknak becézgetnek, egyetlen telefonnal elintézi, hogy egy 1998-as interjú négy perce ne kerülhessen el egy magyar televíziós csatornához, horribilis összegért se, hiszen a külső ok a horribilis összeg többszörösét, akárhányszorosát is képes és hajlandó kifizetni, csak csend legyen.

Most és itt elolvashatják, mi lett volna az a négy perc, ami elhangzott 1998-ban abban a beszélgetésben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2017. június 02. 14:26
Bértalpnyaló bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb.
koronaszepe
2017. június 02. 08:34
Egyèbkènt mi az üzenet? Csak a halott indiàn a jó indiàn?
Akitlosz
2017. június 01. 18:19
Megnéztem a videót. Nem hiszem, hogy Sorossal az lenne a gond, amit 14 éves korában gyerekként a túlélésért tett. Nem elvárható senkitől, hogy önként tolongjon a gázkamrába kerülésért. Azt sem hiszem, hogy a Fidesznek soros 1944-es ténykedésével lenne problémája, sokkal inkább a mai ténykedésével. Úgyhogy ez csak amolyan hangulatkeltés, lejárató kampány. Szomorú, ha csak ennyire telik a Fidesztől.
Akitlosz
2017. június 01. 18:05
"Ecce homo. Semmi Jézus. Csak a tagadás. Csak a gátlástalanság. Csak a bűn. De közeleg a vég. " :-) Erről ez jutott az eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=KS5e70dVS8E
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!