A történelmüket is ellopták, mégis bajnokok lettek

2017. május 30. 12:50

Szenzációs, hogy az államilag agyonpénzelt klubok, a Videoton meg a Fradi helyett egy olyan egyesület lett a bajnok, amit 15-20 éve próbálnak tönkretenni, és ellopni nemhogy az identitását, de meg a történelmét is.

2017. május 30. 12:50
Joó Gábor
Index

„Nagyon korlátozottan követem az enbéegyet, kiráz a hideg attól a sportágtól, amit a magyar első osztályú stadionokban játszogatnak, de a Honvéd bajnoki címénél kicsit azért örültem a hétvégén.

Mert hát szenzációs, hogy az államilag agyonpénzelt klubok, a Videoton meg a Fradi helyett egy olyan egyesület lett a bajnok, amit 15-20 éve próbálnak tönkretenni, és ellopni nemhogy az identitását, de meg a történelmét is.

Ennek konkrét példája is volt pár éve, amikor egy Felcsút–Honvéd-meccsen a honvédosok nagy Puskás-zászlóját a felcsútiak képviselője elkoboztatta a szekusokkal, mondván, »Puskás az ő klubjuk neve«. 

Miközben Puskás Ferenc Magyarországon csak a Kispestben, illetve a Honvédban játszott, és nem egy-két szezont, hanem tizenkettőt, és nem tíz-húsz, hanem 350-nél is több gólt szerzett. Puskás itthon a Kispesté, örökre az övék marad, ez tény.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. május 30. 21:22
"Nagyon korlátozottan követem az enbéegyet" Látszik. Ez rendben. Véleményed viszont van. Ez is rendben. Megosztod. Na ez gázos(by pussy riot)
zőldsas
2017. május 30. 20:02
Jó barát arról mesélj amikor a fél csapatot elvitte a rendőr a többi meg szökésben volt az udvaron meg ott állt a Debrecentől kapott kamionnyi libamáj konzerv. Vagy a Volán elleni 6:6 a Marci meg gólkirály.
sittes
2017. május 30. 19:56
A torz politikai-gazdasági rendszer nb1-jének szülöttjei jövőre: Kisvárda (v. Balmazújváros) Mezőkövesd Felcsút Most már tényleg megyei bajnokság szintű lesz a focink...
egy genetikusanalattvaló
2017. május 30. 19:51
Ez már az idiotizmus csúcsa. Minek kell a fociból is politikai ügyet, egy megosztó ügyet csinálni? Tartok tőle, hogy ezt még lehet fokozni. Ez olyan "G" módszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!