Gyomorforgatóan képmutató kettős beszéd

2017. május 03. 11:45

Hétvégén Budapesten voltam, és szinte még be sem tettem a lábam az országba, a rádióból már ömlött az Állítsuk meg Brüsszelt szennypropaganda.

2017. május 03. 11:45
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Mindeközben Orbán Viktor levélben arról biztosítja a múlt heti EP-beli Magyarország-vita résztvevőit - köztük Philippe Lamberts-et, a zöldek társ-frakcióvezetőjét - hogy, mindig készen állnak a nyílt eszmecserére és vitára »annak érdekében, hogy megkönnyítsük a tényszerű és méltányos dialógust a minket közösen érdeklő ügyekről.« 

A gátlástalan, cinikus és gerinctelen hazudozásnak ez a minősített esete persze minket, magyarokat már se nem lep, se nem ráz meg, de joggal merül fel a kérdés, hogy vajon meddig lehet ezzel a gyomorforgatóan képmutató kettős beszéddel megetetni az európai döntéshozókat? Philippe Lamberts a zöldek részéről mindenesetre válaszolni fog a levélre, és bőven lesznek kérdései azzal kapcsolatban, hogy ezt így mégis hogy?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2017. május 03. 23:58
" Philippe Lamberts a zöldek részéről mindenesetre válaszolni fog a levélre, és bőven lesznek kérdései azzal kapcsolatban, hogy ezt így mégis hogy?”" Honnan tudod előre, hogy "bőven" mit fog kérdezni? Már sikerült is besegíteni egy kicsit?
GV0917
2017. május 03. 21:26
Na ebből elég.Hogy is jöhet "haza"egy hasított körmű páros ujjú patás Brüsszelből?Neked van hazád? Kétlem. mert az nem igaz hogy akár melyik nációt "fogják ki" a brüsszeli bürokraták, hogy kipellengérezzék-egyik sem szarik saját honfitársai fejére,csak a ti mocsok ellenzék által delegált kretén ragyabunkók! Soros seggéből kikémlelő galandférgek! Féltek ugye, hogy egy kis hazaárulás bére gyanánt szeretitek a láblógatást, a segg ,-és tökvakarást-ti világ szégyenei!
nyugalom
2017. május 03. 20:53
A migransokat mindannyiunknak kellene eltartani, hiszen nem magyarul beszelo, iskolazott emberek erkeznek illegalisan. A menekultek mas kategoria! Ez a Javor hany illegalist fizetne, tanittatna, esetleg befogadna a hazaba!? Ha miattuk adot kellene emelni, szigoritasokat be ezetni, akkor ok lennenek az elso ajvekolok! Egy arulotol nem lehet mast varni! De szegyen!
altona
2017. május 03. 20:44
'.....szinte még be sem tettem a lábam az országba, ...' hogy akkor és ott rohatt vóna le.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!