Akkor hétfő, 11 óra, Tabáni Gösser

2017. május 10. 19:43

Örülök, hogy Gulyás Márton igent mondott, így már van értelme a dolognak. Annak kevésbé örülök, hogy Berkecz bejelentkezett, őt a kutya sem hívta, de hát, van ilyen típus, akit soha, egyetlen házibuliba meg nem hívtak, mégis mindig megjelent.

2017. május 10. 19:43
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Örülök, hogy Gulyás Márton igent mondott, így már van értelme a dolognak. Annak kevésbé örülök, hogy Berkecz bejelentkezett, őt a kutya sem hívta, de hát, van ilyen típus, akit soha, egyetlen házibuliba meg nem hívtak, mégis mindig megjelent, és mindjárt a zenét is elkezdte keverni. Sebaj, remélhetőleg nem hozza a fütyülőjét, ugyanis most beszélgetésre készülünk.

Akkor a megbeszéltek szerint, várok mindenkit hétfőn, a megbeszélt helyen. És a Gösser is szívesen lát bennünket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. május 11. 22:36
Kár hogy Gobbelset nem hívták kávézni.Pár emberi élet bánta,
liberálzöld.
2017. május 11. 12:52
Nem ígérhetek mást, csak vért, taknyot és trafikot.
áfonya
2017. május 11. 11:03
Egyszer Mindenkinél betelik a pohár! Bayer Zsolt csak végre "közérthetően" adta közre -hogy ez a soros-csürhe- is megértse: A DEMOKRÁCIA nem a gátlástalan, országrontó, Magyargyűlölő-férgek finanszírozta söpredék privilégiuma, a DEMOKRÁCIA a TÖBBSÉG AKARATÁNAK megvalósításának eszköze. Ez a csürhe hangos, kártékony, akár drukkereik és vezetőik, nameg kitartóik. Nem értenek az irodalmi stílusban közölt elvárásokból, mert nem erre fanatizálják ezeket a kártékonyakat. Vannak helyzetek, melyek a közérthetőséget követeli meg! Ezek ebből értenek, ha megértik? Most vinnyognak és "átkozzák" a stílust, mert ezzel próbálják elfedni a többség megvetéséét. Gratulálok Bayer Zsoltnak, minden szava kedves és selymes az elkövetők gusztustalan nyomulásával kapcsolatban!
simonvitéz
2017. május 11. 10:45
Zsolt,derek dolog hogy talalkozol veluk,de szerintem vinned kellene valakit,csak hogy ne legyenek nyomaszto tuleroben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!