Az ötödik hadoszlop

2017. április 10. 15:24

Háború dúl a nincstelen demokratikus erők, a népakarat és az agresszív kisebbséget képező dúsgazdag liberális birodalmi erők között.

2017. április 10. 15:24
Somogyi János
Magyar Idők

Azt mindenki tudja törvényi előírás nélkül is, hogy honnan van évi százmilliós nagyságrendű pénzük a működésükhöz. Kitűnő pályázatokat tudnak írni a liberális birodalom műhelyeihez, közvetlenül és közvetve Soros Györgyhöz is, elnyerve ezzel olyan projekteket, amelyek keretében kifejthetik áldásosnak nem nevezhető tevékenységüket. A strasbourgi sikerekhez azonban egy olyan összetételű bírói testület és olyan magyar delegált bíró is kell, mint amilyen az Emberi Jogok Európai Bíróságán van, volt.

Ahhoz, hogy a jelenlegi helyzet pozitív irányba változzon, nem elegendő a működéshez szükséges pénzforrások megnevezése, regisztrálása, számontartása. A pénzcsapok elzárása a megoldás. Háború dúl a nincstelen demokratikus erők, a népakarat és az agresszív kisebbséget képező dúsgazdag liberális birodalmi erők között. A helsinki bizottság mögött a dúsgazdag liberális birodalom áll, a népakarat ereje az igazságában van.

Háborús helyzetben háborús szabályokat kell alkalmazni, mert csak így lehet az igazságot győzelemre vinni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2017. április 10. 17:22
Mit szedsz öreg én is akarok!!!
zakar zoltán béla
2017. április 10. 15:55
Ugyanezen oldalon Bayer írása: Csak annak a 10 "szak"dolgozatnak a címét tessék elolvasni, melyről Zsolt, a spíler.blog.hu nyomán ír. Csak egy: "Az anya nevében. médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában"(pökhendi nagyképűsködés prolitológikus gigantizmus ....) -Petőfi, Arany, Ady, Jókai,...Éljen Nyelvédesanyánk!
madarasi.abel
2017. április 10. 15:41
A nép nem lehet ellenzékben. És a nép nem veszíthet. A nép akarja azt, hogy a kormányát senki se ócsárolhassa. És a nép az, aki a kormány kegyenceit a közpénzből tápolni óhajtja. Sajnos, minderről a nép ne tud, mert még nem kötelező előfizetni a magyaridőkre :)
öszödibeszéd
2017. április 10. 15:39
"Háború dúl a nincstelen demokratikus erők, a népakarat és az agresszív kisebbséget képező dúsgazdag liberális birodalmi erők között" dúsgazdag liberális erők = magyar operettbaloldal. Milyen baloldal az, ami a demokratikusan megválasztott erők helyett egy kétes hírű milliárdos keresztapát favorizál???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!