Orbán nőügyei

2017. április 06. 07:21

Érdekelne, hogy a nőkkel szembeni tahóságot belülről fejlesztette vagy jól fizetett tanácsadók javaslatára öltötte-e magára a Fidesz.

2017. április 06. 07:21
N. Kósa Judit
Népszava

„Különösebb jelentősége nincs, de azért érdekelne, hogy a nőkkel szembeni tahóságot belülről fejlesztette vagy jól fizetett tanácsadók javaslatára öltötte-e magára a Fidesz. Bár amióta láttam egy rendszerváltáskori fotót a meccs után a bálványosi fűben pihegő Orbánról, amint árokparti macsó módjára sandít föl Lévai Anikóra, azóta erős a gyanúm, hogy nála ez nem tanult, hanem szerzett viselkedés. Mindenesetre mára egy egész világképet húztak föl rá a spin doktorok, az imázsnak éppúgy része az Európa erős asszonyának osztogatott bokacsattogtatós kézcsók, mint a kizárólag férfiakból álló kormány, meg a szotyizás a VIP-páholyban és az első vővel abszolvált demizsonból pálinkázás. A mi kormányfőnk szakasztott olyan ember, mint maga, Lajos bácsi - szól az üzenet -, ha valamelyest befolyásosabb és gazdagabb is, de az asszonynak az ő házánál is a konyhában a helye.

A Szemerkényi Réka washingtoni nagykövet visszahívásával kapcsolatos kérdésre foghegyről adott válasz (Orbán nem foglalkozik »nőügyekkel«) ugyanaz a szint, mint mikor Kövér László azt ajánlotta Dávid Ibolyának, nézzen mélyen a borotválkozó tükrébe, vagy ugyanő az LMP-s képviselőnőknek a jogkorlátozás elleni demonstrációját bohóckodásnak minősítette. Kacsintás a kőbunkónak pozicionált »átlagos választó« felé, ugyanakkor egy probléma odébb pöckölése anélkül, hogy érdemi magyarázat vagy megoldás született volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SilentBob
2017. április 07. 13:15
Lehet, hogy Szemerkényi Réka nem is tartja magát nőnek.
egy genetikusanalattvaló
2017. április 06. 23:36
Mitől is lett ez nőügy? Attól, hogy a nagykövetváltást firtató egysejtű nem értette vagy nem akarta érteni a választ. A libsi sajtó meg felismerte a lehetőséget, hogy lehet egy jót zorbánozni és lecsapott rá mint tyúk a takonyra.
tevevanegypupu
2017. április 06. 17:46
Nem hallottam, mikor Gyurcsány az öregecskedő feleségek lecseréléséről beszélt, maga nyilatkozott-e..de gondolom nem. A dk-s bunkó a maga bunkója..
liberálzöld.
2017. április 06. 14:31
Az elnöki stáb tagja: http://vastagbor.blog.hu/2009/10/01/a_politikai_casting_csucsa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!