Viszket a gránátvetőnk

2017. április 23. 16:29

Azt hittem, azért viszket a kezük, mert ragad. Enyves.

2017. április 23. 16:29
Lendvai Ildikó
Népszava

„A kormányfő mindenesetre a viszketők oldalán áll, megérti őket, mint mondja, ez »nemzeti kormány, nem a provokátorokat, hanem a becsületes embereket védi«. Így aztán neki is viszket. Egy a tábor, egy a zászló, bár nehéz lehet magasba emelni, ha közben vakarózni kell. Szerencse, hogy a viszketést többször is elmagyarázta, először a Magyar Idők húsvét előtti interjújában, aztán vasárnap a közrádióban, mert elsőre félreértettem. Azt hittem, azért viszket a kezük, mert ragad. Enyves. Nekem is viszket, ha a pillanatragasztót ügyetlenül rácsöppentem az ujjamra, nem győzöm acetonnal sikálni. De nem erről van szó, a kormánylap pár nap múlva a gyengébbek kedvéért újra a szájukba rágta »a hazai csicskáknak«, hogy »a pofonosláda tetejét félig már kinyitották«. Így már világos. Tetszettek volna jobban figyelni Bayer Zsoltra, aki szokott jóindulatával már korábban figyelmeztette a tüntetőket, hogy hamarosan üldözve és fenyegetve lesznek. A miniszterelnöknek mértéktartóbban kellett fogalmaznia, ezen a poszton a rendszerváltás óta munkaköri kötelesség a »nyugodt erő«. Csak jelenleg ez továbbfejlődött »nyugodt erőszakká«: »Akkor mutatjuk meg az erőnket, amikor erre szükség lesz… Lépünk ismét, ha szükség lesz rá.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2017. április 24. 20:43
Lassan mondom hogy mindenki megértse: nem lesz (gáz)gránátvető áremelés! Minden hazugságok nagyanyjának megint senki se kormolta ki a "gránátvetőjét".
2017. április 24. 13:58
"Azt hittem, azért viszket a kezük, mert ragad. Enyves." De az is meglehet, hogy csak túl gyakran fogtak kezet, már pedig "kézenyvesség" tekintetében az MSZP sem enyvtelen. -:))))
GV0917
2017. április 24. 11:20
Viszketegség.... docska (kislányka) korodban sétáltál Lévay elvtárssal az állatkertben. Egyszer csak megkérdezted az "elvtársat:"Papa, nagyon sajnálom azt a nagy fekete állatot! Mi a neve?-Bivaly,szól az elvtárs, de miért sajnálod? Szörnyen viszkethet , hiszen az egész teste fekete...Honnan tudod leányka? Hát nekem egy kis része fekete, de rettentően tud viszketni.....No így a kis pionyerka csak úgy ment a Csillebércre, ha a mama a bejáratot pillanatragasztóval leszűkítette. Így az időt arra használta, hogy acetonnal kioldja a zippzárat-de csak hét végére sikerült, akkor meg már a mamája vitte haza.. De még ma is ezt csinálhatja- hiszen most írta le...De minek ma már szűkíteni?Guten Tag?
Korn
2017. április 24. 09:10
Ez a "nő" egészen elképesztő. :( ráadásul már klónozták a szocik kunhalmi személyében, szóval ha el is patkolna itt fog nekünk kísérteni még jó sokáig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!