Pasiügyekkel nem foglalkozom

2017. április 08. 09:54

A miniszterelnök világossá tette a munkamegosztást. A férfiak, legalábbis az alfahímek, mint ő, nem foglalkoznak nőügyekkel. Gondolom, akkor az a helyes, ha mi, nők nem foglalkozunk pasiügyekkel.

2017. április 08. 09:54
Lendvai Ildikó
Népszava

„Tessék engem békén hagyni azzal, hogy már megint mit mondott a miniszterelnök. Az csak afféle férfilocsogás. Pasiügyekkel nem foglalkozom, vannak nekem komolyabb dolgaim is. Hogy a miniszterelnök mégiscsak az ország első embere, a legfontosabb közfunkció betöltője? Na és? Attól még csak pasi. Azokat meg nem kell igazán komolyan venni. Jó, be kell engedni őket néhány hivatalba a hülye modern divatok miatt. Dehát mindenki tudja, hogy igaziból nem erre valók. Persze, az ember lánya azért itt-ott összekeveredik, elszórakozik velük, jól esik nőtársaságban kuncogni azon, ki hogyan és kivel pasizott be. Ezer jó tréfa forrása, hányféle gyarlóságuk van: szotyolát köpködnek, idétlenül ordibálnak meccsnézés közben, »fehérvári huszárok«-ról gajdolnak, pálinkáznak, kakaskodnak, felnőttként sem képesek elhagyni a gyerekjátékaikat: kisvasutaznak, egykapura lőnek, verekednek, katonásdit játszanak. Istenem, pasik, mit várjunk tőlük!

Örülök, hogy végre nem kell az ostoba ügyeikkel izgatnom magam. A miniszterelnök világossá tette a munkamegosztást. A férfiak, legalábbis az alfahímek, mint ő, nem foglalkoznak nőügyekkel. Gondolom, akkor az a helyes, ha mi, nők nem foglalkozunk pasiügyekkel. Úgy látszik, két külön állatfaj vagyunk, persze világos, ki áll a tápláléklánc csúcsán. A kormányfő megmondta, amikor el akarta kenni Kövér és az énekes Kovács Ákos nőügyi bunkóságait (velük muszáj volt foglalkoznia, hiszen ők nem nők): »Szerintem férfi sosem mondhatja azt magáról, hogy szakértőnek számít ezekben a nemi kérdésekben«. Vagyis a nők dolga »nemi kérdés«. A nőnek neme van, slussz-passz, a nő tiszta biológia, a férfinak meg mindenféle fontos társadalmi hivatása.

Így aztán Szemerkényi Réka nem a legfontosabb nagyköveti poszt betöltője, hanem nő. Nőci. Kiscsaj. Az ügye »nőügy«, (lásd még a vaskosabb szinonímát: »bugyiügy«), így aztán a miniszterelnök nem foglalkozik vele. Sajnos vannak, akik ezt képtelenek felfogni, és egyszerűen letahózzák a magyar kormány fejét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. április 10. 04:54
A múmia is megszólalt. Ő már csak tudja. Az MSZMP markotányosnője volt.
GV0917
2017. április 09. 16:47
Botox Banya a Dél-Bakony egyik valaha volt híres kiképző tábora mellett üdült.Kiment a nagy tölgyes szélébe. Egyszer csak ott terem előtte egy kigyúrt pasi. Először azt hitte-mivel terepruhában pózolt-még is csak egy hajdani NŐ ült előtte szépsége romjaiban-hogy ami elöl és övön alul dudorodik az a kézifegyverének tokja. De nem, az egészen más "fegyver"volt.Szóvak azt hitte, hogy katona.Az is volt! Elnézést kérek hölgyem, de parancsom van rá, hogy ahány magányos nővel találkozom az utam során, mindet tegyem magamévá!-Okos parancs, mormolta a banya-és elkezdett forrni a vére, mint az ebédre előkészített tyúk kopasztóvize a tűzhelyen (Közben odavetve: Vitéz úr! Akkor sem lesz gázár emelés!) Summa, sumárum, nekifogtak:Vitéz úr, azt négy fogpótlást ott a hídnál, külön számítsuk!Parancs az parancs! Végeztünk!Nem, ne menjen. maradt itt egy gyökér, éppen a héten akartam menni a szájsebészetre, hogy vegyék ki! Még jó hogy bennmaradt...A Banya pedig susinkásodó ajkait nyalogatva, mint a vén torkos macska sejtelmes mosollyal gondolt az "Aczél időkre"
Peter8811
2017. április 09. 06:14
Te nőkkel sem foglalkoztál Ildi néni, ezért megkérdezem. Anyuka, hogy van, Ildi néni? Tudom, el voltál nagyon foglalva a nem lesz gázáremeléssel, meg olyan lassan mondtad Orbán Viktornak, hogy azalatt a mama elkóborolt a szegényházból ahova be adtátok, igen nagy szociális érzékenységtől vezérelve. Jobban jártatok volna ha Bokros Lalyos bácsi reformálja a mamát legalább lenne egy fél mama aki több pilléren áll mint a Sztálin hidatok.
illesl
2017. április 08. 20:25
Még megvan és csörög ez a botoxos gyöngytyúk? Óh, Ildikó néne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!