Simicska milliméterei: blöff, vagy háború?

2017. április 08. 12:26

Simicska most óriási dilemma előtt áll: Mikor lője el a Fidesz és Orbán Viktor ellen tartogatott ezüstpatronjait, most, vagy csak a kampányhajrában?

2017. április 08. 12:26
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Az ifjabb és az idősebb Simicska azonban le van maradva egy brosúrával: A Jobbik támogatottsága nemhogy a kétharmad felé tartana, de éppen az egy számjegy felé tart. Az orosz befolyás bizonyítatlan vádja pedig inkább lehet üzenet a russzofób amerikai héják felé, semmint a magyar szavazók irányába.

A külföldi kegyek keresése eddig sem jött be a Jobbik által korábban még következetesen oligarchának nevezett nagyvállalkozónak. Vállalkozásai amerikai céggel sem tudtak rádiófrekvenciát nyerni, és olasz céggel sem nyertek autópálya-építési megbízást.

Simicska most óriási dilemma előtt áll: Mikor lője el a Fidesz és Orbán Viktor ellen tartogatott ezüstpatronjait, most, vagy csak a kampányhajrában?

Az általa (minimum) szimpátiával támogatott Jobbik ugyanis most épp a középpárti státusz megőrzéséért küzd, így most kéne nagyot lökni rajtunk, hogy 2018-ra esélyes kihívók lehessenek. Persze csak akkor, ha a baloldal addigra össze nem szedi magát.

Tanult kollegánk interjúja egy darabig szinten tartja még az izgalmat, ám a labda a Simicska-klán térfelén pattog, nekik kell teríteniük. Kiderül: Blöfföltek csupán, vagy háborút indítanak?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machinemann
2017. április 10. 13:04
Szomorú ez az egész, emberek... Egyáltalán nem nevetséges. Mindenkinek van vaj a füle mögött, nem egymást kellene cincogtatni, hanem a közös célokért csatába állni. Itt az összes ember fasza gyereknek képzeli magát, a másik oldal pedig maga a sátán.... Hülyeség. Ebben az országban már annyira elhatalmasodott a gyűlölet, hogy egy háború esetén nem az ellenség, hanem saját honfitársai ellen fogna fegyvert a magyar. Ne legyen így.
antioxi
2017. április 09. 14:10
Vonicska (= Vona+Simlicska) hiába görcsöl. Orbánnak annyi a "választói tartaléka" hogyha a simlis "eredeti" dokumentumokkal is áll elő bizonyítandó bármikor, hogy OV "haza áruló" lenne, akkor sem fog csökkenni jelentősen a fidesz támogatottsága. Ti. A magyar nemzeti érdek a fidesz oldalán van, minden orbáni balfaszság és hülyeség ellenére. Ezt nem tudja sem vonicska, sem a komplett balolda überelni.
császár
2017. április 08. 22:32
Ha vannak is patronok, Simicska előbb lesz kilőve, mert az Ohranának még szüksége van Orbánra mint magyar miniszterelnökre. Éppen ezért le sem mondhatna, még ha akarna sem.
zakar zoltán béla
2017. április 08. 19:30
tttttttttttttttttööööööööööööööörökgábor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!