Néhány szó a Decathlon ügyvezetőjének, Pósfai Gábornak

2017. április 19. 15:48

A keresztény ember egyébként arról ismerszik meg, hogy nem dörgöli elveit nap mint nap embertársai orra alá, a liberális viszont arról, hogy minden egyes percben ezt teszi.

2017. április 19. 15:48
Edward Blake
Spíler

„A keresztény ember egyébként arról ismerszik meg, hogy nem dörgöli elveit nap mint nap embertársai orra alá, a liberális viszont arról, hogy minden egyes percben ezt teszi.

Azt egyébként még csak halkan jegyzem meg, hogy ha már lelkiismereti kérdésekről beszélgetünk, akkor feltehetnénk azt a kérdést, hogy hány kiskereskedőt tett tönkre a Decathlon? Az amúgy milyen műsor, hogy a Decathlon nem ingyen, hanem beszerzési áron ad ruhákat a segélyszervezeteknek? Majd utána nagy karitatív érző szívű cégként promózza önmagát?

A mindent eluraló megosztottságról

A megosztottság az emberi természet alapja. Ahogy a demokrácia alapja is. Ma Magyarországon mindenki szabadon gondolkozhat és szavazhat különböző pártokra, és ez jól van így. Érdemes Hazánkban mindig azok törekednek az egyetértésre, akik kisebbségben vannak a véleményükkel, és azt a többségre kívánják erőltetni. Amíg kisebbségben vannak, mindig azt halljuk, hogy milyen szörnyű ez a megosztottság, milyen rossz, hogy annyi árok ásódott (ők sosem ásták) a nemzet testén. Ez nem több, mint egyszerű képmutatás. Amikor lettek volna nagy nemzeti ügyek, mint például a határon túli magyarok kettős állampolgársága, azonnal hátat fordítottak és a legolcsóbb rövidtávú politikai érdekeik szerint cselekedtek. Vagy egyszerűen csak kardlapoztattak és szemeket lőttek ki.  Velük kéne leülni tárgyalni? Vagy azzal a liberális értelmiséggel, amelyik eközben dörzsölte a tenyerét?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Behemoth
2017. április 20. 19:36
Pusztán tulajdonosi szempontból, bölcs dolog egy kereskedő cég vezetőjének megosztó, aktuálpolitikai ügyekben privát nyilatkozatot tennie?
csurcsányi
2017. április 20. 15:32
Amúgy a magyar embernek nem kötelező a Decathlonban vásárolni amikor vannak más sportboltok is!A decathlon meg mehet tüncizni az Oktogonra!
tatface
2017. április 20. 15:02
"hogy hány kiskereskedőt tett tönkre a Decathlon?" Hányat? " Az amúgy milyen műsor, hogy a Decathlon nem ingyen, hanem beszerzési áron ad ruhákat a segélyszervezeteknek?" Ezzel mi a baj?
2017. április 20. 06:37
Pósfalvi megnyilatkozása, szimpla ocsmányság. A Decathlon megválogathatná vezetőit. Amig Pósfalvi a vezető nem teszem be a lábam hozzájuk, még a bécsi boljukba sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!