Alföldi Róbert összevissza beszél

2017. március 23. 10:09

Nem tisztem megvédeni Stumpf Andrást, de a kifogásolt kérdést egyedül az érintett, Rosta Mária kérhetné ki magának, és ő nem tette.

2017. március 23. 10:09
Sümegi Noémi
Válasz.hu

„Nem tisztem megvédeni Stumpf Andrást, megvédi magát, de a kifogásolt (állítógos újságírói?) kérdést, amely a Passio XXI. című előadás producerének zsidó származására vonatkozott, egyedül az érintett, Rosta Mária kérhetné ki magának, és ő nem tette, sőt, az ügy jó reklám azóta is az Alföldi által rendezett gigaprodukciónak.

(Egyébként, ha már Alföldi kioktat, legalább helyesen lenne leírva, így: Ez a magyar közéletet nagyon pontosan jellemző, állítólagos újságírói kérdés nem engem kellene, hogy zavarjon. Vagy így: Ennek a magyar közéletet nagyon pontosan jellemző, állítólagos újságírói kérdésnek nem engem kellene zavarnia.)

És az újságíró is megkérdezhet bármi olyat, amit fontosnak tart, ahogy Alföldi is megvalósíthatja az elképzeléseit a rendezéseiben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balint60
2017. március 23. 12:32
Nem tisztem megvédeni Alföldy Róbertet (különösen az általam elismert Stumpf Andrással szemben), de véleménye még AR-nek is lehet.
falusi
2017. március 23. 11:35
Létezik normális ember, aki beül egy Alföldi-féle gigaprodukcióra, s még fizet is érte? Nem hiszem.
alex.leopardi
2017. március 23. 10:48
Alföldi egy jó szinész,imád szerepelni és most frusztrált,mint rendező csak rosszat hallottam róla
Ellensúly
2017. március 23. 10:35
Alföldinek és körének a balhé a fontos. Ahogy akkor is az volt, amikor pályázatot merészeltek kiírni a Nemzeti vezetésére, ahelyett hogy pályázat nélkül, soron kívül meghosszabbították volna a mandátumát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!