A toporzékolás joga

2017. március 16. 12:32

Hol vagyunk már attól a baloldaltól, amely szerint az utca nem a politizálásra, hanem a közlekedésre való…

2017. március 16. 12:32
Piréz Róbert
Tutiblog

„Mióta Kéri László bejelentette, hogy érhetik még kellemetlen meglepetések Orbánt 2018-ban, azóta megértem a libnyaf ellenzék nekikeseredését. Kéri László még soha semmiben nem találta el a jövőt, ha nekem ilyen szériám lenne tippmixben, messze kerülném a fogadóirodákat.

De maradjunk annyiban, megértem az ellenzéket. A Kéri-tételből kiindulva tényleg nincs más lehetőségük, mint a nyilvános rendezvényeken elkövetett toporzékolás, hogy az általában vett jelenlétükről tájékoztassák a műértő közönséget. Kellemetlen, de mégis legyünk nagyvonalúak.

Hol vagyunk már attól a baloldaltól, amely szerint az utca nem a politizálásra, hanem a közlekedésre való…

A történelem (mert szerencsére már az) meg arra való, hogy okuljunk belőle. Amennyiben a megboldogult gyurcsányizus alatt háborogtunk a sünözésen, úgy cserébe, a jelenben, hagyni kell Juhászpetiéket dülleszteni, óbégatni, sípolni. Szánakozni szabadon lehet rajtuk és itt vissza is kanyarodtunk a Kéri-tételhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. március 16. 23:05
Kedves hisztiző fideszesek. Nyilván elfelejtettétek, hogy gyurcsány beszédei alatt milyen bőszen fújtátok a sípokat. Nem sajnáltam az ipsét, mert megérdemelte, ahogy most viktorotok is. Szarul esik? Nem kellett volna füttyögni:) Ja, és szóról szóra ugyanaz a hiszti, mint amit az mszp tolt az ünnepzavaró jobboldaliakról. Itt 10 éve minden változatlan.
Pinter68
2017. március 16. 16:55
Mi ez a fene nagy hiszti, kedves Fidesz szimpatizánsok? Ennyire nehéz feldolgozni, hogy nem mindenki szereti annyira a Viktort, mint ti?. Nem baj, majd valahogy elviselitek! Ahogy a baloldali szavazók is elviselték amikor ti csináltátok ugyanezt.
cutcopy
2017. március 16. 15:12
"Kéri László még soha semmiben nem találta el a jövőt" Mert bolseviknak lenni annyi mint egyenlővé válni a bukott múlttal..
jolly77
2017. március 16. 14:44
Hol vagyunk már attól a Fidesztől, amelyik ellenzékben síppal, dobbal, kereplővel zavarta meg a magyar miniszterelnök nemzeti ünnepen mondott beszédét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!