Olvasói levél a Washington Post részére – sorvezető a huhogóknak

2017. március 14. 11:28

Gondoltam megírom. És nagyvonalúságom jeléül felajánlom nektek, baloldali és liberális felebarátaim. Ingyen. Ha már bértollnoknak neveztek…

2017. március 14. 11:28
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Polgár Portál

Gondoltam megírom. És nagyvonalúságom jeléül felajánlom nektek, baloldali és liberális felebarátaim. Ingyen. Ha már bértollnoknak neveztek… Szemelgessetek, idézzétek, használjátok! Egészségetekre váljék, kedves hivatásos huhogók!

Lássuk…

»Tisztelt szerkesztőség! Mint közismert, Magyarországon megszűnt a demokrácia. A tévedhetetlen Fukuyama is megírta. Orbán, a patás, a sátán, a gonosz kiégett korrupt diktátor eltiporta a sajtószabadságot és bezúzta a Népszabadságot, majd elment focizni. Nincs ellenzéki sajtó, a függetleneket üldözik, az oknyomozókat ok nélkül lekaratézzák.

Amióta kormányra került Orbán nem lehet tüntetni, nem lehet sehol véleményt nyilvánítani és még azt is előírják nekünk, szabad magyar embereknek, hogy hol cigizhetünk és hol nem. Nincsenek fékek, nincsenek ellensúlyok és nőtt a sör ára is. Rohad ez a rendszer a korrupció súlya alatt, ráadásul még a kenyér is olyan drága, hogy milliók éheznek, nem jut pénz kólára sem. A közétkeztetésben pedig margarint, meg csírát adnak a gyerekeknek. A spenótról nem is beszélve… Ja és kötelező a napi testnevelésóra! Micsoda kirekesztés ez!

A homoszexuálisokat üldözik, tojással dobálják őket; a migránsokat nem simogatják, hanem megverik; a cigányokat lecigányozzák; az ellenzéki összefogást pedig kinevetik. Üldöznek mindenkit, aki nem hódol be a Nemzeti Együttműködési Rendszerbe, nem szurkol a felcsúti Puskás Akadémiának, hogy visszajusson az nb1-be, és nem hajlandó az Orbánért szervezett imaláncban részt venni. (lásd Juhász Péter hőst!) És mindezt Orbán tábornok parancsára, aki bizonyítottan elcsalta a választásokat és betiltotta a sípot.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. március 14. 13:04
Szóval, ez a jobboldali, NER-kompatibilis humor. Ehhez képest a Sas-kabaré is világszínvonal :)
Dorki
2017. március 14. 12:10
Nagyon jó írás, gratulálok! A mostani migránsos büntetés után (http://pestisracok.hu/tobb-mint-tizenket-milliora-birsagoltak-hazankat-ket-menedekkero-miatt/), mégis attól tartok képesek komolyan venni, számukra már nem számít semmi, csak hogy üthessenek ezen az országon, bárhol és bármivel.
Mich
2017. március 14. 11:49
Te Ervin, vigyázz, mert ezek még komolyan veszik ezt ott Washingtonban és New Yorkban, és egy-az-egyben lemásolják, amit te írtál, és beteszik "a világ mértékadó lapjai"-ba...
Ipper Péter
2017. március 14. 11:47
Amit ír, az javarészt igaz is, kicsit el van túlozva, de igaz. Lehet rötyögni, meg libsizni, sorosozni. És az is igaz, hogy bértollnok, mert a kormány hirdetéseiből fizetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!