A fideszbérenc prosti

2017. március 17. 08:16

Ezúton szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik álprofilok mögé bújva akarnak megbaszni, hogy személyesen találkozzunk. Várom őket a Hősök terén, szombaton 10 órától.

2017. március 17. 08:16
Jurák Kata
Jurakkata

„Nem is értem, mit képzelek magamról, hogy nem nézek a 24.hu kamerájába, bár többször üvöltik, hogy »Nézz a kamerába«, akik csak onnét vágják meg a felvételt, ahol nem látszódik, hogy idős embert védtem meg és persze alkotmányos joguk, hogy csak ők beszéljenek és hogy képzelem, hogy kérdezni merek tőlük, amúgy »hisztérikusan«, mert a helyszínen a hangodat sem lehet hallani a füttyögéstől, persze a fotelből otthonról másként hangozhat.

Amúgy meg fideszrinbanc vagyok, bértollnok, unintelligens barom, akit le kell szopatni és meg kell baszni. Egészen szerencsés, hogy ők igazi férfiak, és még véletlenül sem iszkoltak el, miután már nem védte őket a tömeg.

Azt gondolom, hogy annyira jellemző rájuk, hogy amikor már nincs más eszközük, akkor jönnének a lejáratással...de tudjátok, a »csendes többség«, az ország kétharmada is tud egy vonalat húzni, amikor már nem lesz elnéző, nem tűrjük, hogy meggyalázzák az ünnepünket, ami nekik nem jelent semmit, tényleg semmit, csak egy napot, amikor felhívhatják magukra a figyelmet, végre uszíthatnak, feszültséget szíthatnak, bomlaszthatnak...ahogy Juhász Péter mondta: »erre vártunk«...

És mi tűrjük, mert amúgy megpróbálnak mocskolni, hazudnak és bújnak a sípjaik mögé.

Ezúton szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik álprofilok mögé bújva akarnak megbaszni, hogy személyesen találkozzunk. Várom őket a Hősök terén, szombaton 10 órától.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 288 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samesz38
2017. június 13. 21:25
Melyik szombaton? Még nem késtem el? :)
Graf
2017. március 19. 07:58
Go Kata go !!
írmag
2017. március 18. 09:47
Igazságod van! Arany János ezt így írta, máig korszerűen: "Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette, Azzal álla bosszút, hogy csak fel sem vette; Úgy mutatta, mintha nem is venné észre, Fülét sem mozdítá a nagy döngetésre." Toldinak a válla volt érzékeny, aztán repült a nehéz kő. Jól vigyázzatok!
Zsusztina
2017. március 18. 09:14
Azért légy Kata éber és körültekintő, mert gyávának gyávák a prostizósok, de ha sokan jönnek, megint nagy lesz a mellényük. Az ilyenek esetében sajnálom, hogy tilos a paprikaspré használata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!