Március 15-én is kifütyüljük Orbánt

2017. március 03. 20:10

Nyilvános meghallgatást! Amíg ez nem történik meg, minden alkalommal fütyülünk. Így lesz ez most március 15-én is a Magyar Nemzeti Múzeum előtt.

2017. március 03. 20:10
Juhász Péter
Facebook

„A sajtószabadság ünnepének alkalmából követeljük, hogy Orbán Viktor hallgassa meg személyesen is a magyar népet. Adjon lehetőséget arra hogy ne csak füttyszóval, hanem tartalmi felvetésekkel is befolyásoljuk Magyarország sorsát.

Nyilvános meghallgatást!

Amíg ez nem történik meg, minden alkalommal fütyülünk. Így lesz ez most március 15-én is a Magyar Nemzeti Múzeum előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 548 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. március 06. 07:56
A 70-es években a körúton rohangált rövidnadrágban egy őrült, aki állandóan fütyült, ütögette a 6-os villamos oldalát és rácsapott a nők fenekére, úgy hívták Füttöspityu, és mindenki szánakozva röhögött rajta.
egy genetikusanalattvaló
2017. március 05. 14:38
"Adjon lehetőséget arra hogy ne csak füttyszóval, hanem tartalmi felvetésekkel is befolyásoljuk Magyarország sorsát." Demokráciában erre van a választás, legközelebb 2018-ban. Két füves szippantás és füttyögés közt kérdezzétek meg a zembereket, hogy jó-e nekik az amit ti akartok. Demokráciában a befolyásoláshoz nem néhány idióta akarnoksága kell, hanem megfelelő számú szavazat.
egy genetikusanalattvaló
2017. március 05. 14:30
Hát, többre nem vagytok képesek, csak fütyülni. Ez a kormány ellenzéke. Derék! Mi lenne, ha megpróbálnátok valami alternatívát kitalálni? Ekkora nagy szürkeállomány, amit ti gondoltok birtokolni, csak ennyire képes? Meg népszavazásra, hogy mi ne legyen? Ez nagyon kevés. Ez nem alternatíva. Így marad a "zorbán" még néhány évtizedig. Még akkor is, ha bebizonyítjátok egymásnak, hogy a korrupció szót is Orbán találta ki, mert előtte nem volt ismert a fogalom sem.
Mr.Falafel
2017. március 04. 22:42
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/20377/echo/futtyos-pepi-zeneszoveg.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!