Hazugságok belföldi fogyasztásra

2017. március 24. 07:23

Ki tudhatja, hogy milyen „nyílt” társadalmi rend lebeg a magát világmegváltónak képzelő öregember lelki szemei előtt, amikor Pandóra szelencéjének fedelét feszegeti?

2017. március 24. 07:23
Szendrődi Győző
Magyar Idők

„Még jobban hangzik a Társaság a Szabadságjogokért név, és ha megnézzük a szervezet honlapját, arról is értesülünk, miféle hőstettek fedik a szabadságjog fogalmát e tömörülésben, amelynek március 13-i bejegyzése büszkén közli: »A bíróságon támadtuk meg a március 15-i füttyszó betiltását.« De jó, hogy ezt közzétették! Most legalább tudjuk, melyik orrfacsaró lyukból fúj az a szél, amely történelmi önazonosságunk méltóságát igyekszik meggyalázni kisstílű politikai célok érdekében! (Orbán Viktor: »Bolond lukból bolond szél fúj.«)

Az ötletgazda bizonyára komoly prémiumot kapott háttéri forrásokból, mely Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány néven finanszírozza és irányítja leányvállalatai tevékenységét a tőzsdeguru pénzén. Ki tudhatja, hogy milyen »nyílt« társadalmi rend lebeg a magát világmegváltónak képzelő öregember lelki szemei előtt, amikor Pandóra szelencéjének fedelét feszegeti?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. március 26. 06:24
"A vietnami háború idején a szocialista tábor országaiban időről időre fölröppent a hír, hogy az imperialista hódítók játékszernek álcázott robbanótölteteket dobálnak le repülőgépekről iskolák közelébe és játszóterekre." Ez már a 2. vh-ban is hír volt itthon: http://mno.hu/migr_1834/robbano_babak-312691 https://kuruc.info/r/8/75460/
Agnieszka
2017. március 25. 08:27
Ez a zsidó-keresztény kultúra nekem NEM meggyőző, nem is szeretem. Tény, h. civilizációnk egyik alapja a kereszténység és a Biblia, amit zsidó emberek írtak, nagyrészt a zsidó nép történelméről és a zsidó nép istenfogalma a miénk is lett és Jézus Krisztus földi életét zsidó családban, zsidók között, zsidókat tanítva élte le, a tanítványai, az Új Szövetség könyveinek írói szintén zsidó emberek voltak. Ennyiből áll és nem kevésből a zsidó hatás, de különösen a mai teljesen elvallástalanodott Európában ettől zsidó-keresztény kultúráról beszélni túlzás, kihagyva a több szinten hatásos görög-római vonalat.
Mich
2017. március 24. 15:47
a (csonkítatlan) cikkből: "Nyílt titok, hogy ezek a közismert szervezetek valójában nem is azokat a csoportokat képviselik, amelyek védelmének programját zászlójukra tűzik, hanem kenyéradó gazdájuk, egy nagyravágyó, Magyarországról elszármazott aggastyán érdekeit szolgálják, aki önmaga liberális-ateista képére igyekszik formálni a világot."
VerdbenekhyKeményFarkas
2017. március 24. 14:10
Észrevette valaki, hogy Orbán a március 15-i beszédében egy szót sem ejtett 1848-ról? Egyetlen egyet sem! Mármost akkor mi is a baj a civilekkel, vagy Sorossal? Az talán, hogy ők sem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!