Baráti tűz

2017. március 08. 14:54

Kis késéssel, de végül a baloldalon is felismerték: a Momentummal nem nyertek mást, mint egy újabb éhes szájat.

2017. március 08. 14:54
Bunford Gerda
Mozgástér

Fekete-Győr András minapi klubrádiós interjúja végül beindította a balliberális ragadozók nyálelválasztását, és rávetették magukat a Momentumra. Szigetvári Viktor, az Együtt törpepárt elnöke, például egy hosszú Facebookos jegyzetben, Tóta W. Árpád a HVG.hu-n megjelent publicisztikában támadta le a Momentumot. Hogy ki az áruló és ki az igazi demokrata, az ma már követhetetlen – egy évvel a parlamenti választások előtt a baloldal ismét szavanna üzemmódba kapcsolt, vagyis mindenki mindenki ellen harcol.

MSZP, Együtt, DK, Párbeszéd, Momentum – ezek a pártok egymás természetes ellenségei, nem pedig a kormánypártok kihívói. Ugyanazokért a pozíciókért és szavazatokért versengenek, így – ahogy 2014 előtt is – az elkövetkező egy évben folytatni fogják a létért folyó küzdelmüket. Egymás ellen.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2017. március 09. 09:59
"Felismerték"??? Kissé talán túlzó feltételezés a baloldal képpességei illetően!
Mich
2017. március 08. 21:47
Egymás ellen - a képzelt koncért...
Szeva bácsi fagyizója
2017. március 08. 19:32
Aki nem megy el strómannak ,az hazaáruló!
luisbathhelena
2017. március 08. 19:09
"balliberális ragadozók" :-))) Max patkányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!