A Momentum győzött, az ellenzék megbukott

2017. február 20. 10:15

Na, akár még népszavazás is lehet az Olimpiáról. Méltatlan az egész.

2017. február 20. 10:15
Reflexman
Reflexman

„Na, akár még népszavazás is lehet az Olimpiáról. Méltatlan az egész. Mert jó lenne, ha lenne Olimpia, úgy kellene a siker, mint egy falat kenyér. De az is jó lenne, ha ahhoz meglennének az ország erőforrásai, mert jelenleg – és tényleg nem akarok azzal jönni, az embernek magának kell fájdalomcsillapítót vinnie a kórházba – erőforrásügyileg csehül állunk. Amikor az ember »körülnéz« az országban, ezer és ezer megoldani való problémát lát. Arról, hogy ki mit lopna el – mert menne a pénzszivattyú, az fix – meg regényt lehetne írni.

Azért méltatlan ez az egész, mert a semmilyen társadalmi támogatottsággal, politikai és parlamenti tapasztalattal nem bíró Momentum Mozgalom volt az, amelyik összegyűjtött több mint 260 ezer aláírást ebben az ügyben. Egy szervezet – jó, jó, Soros, mi? – nem az úgynevezett »demokratikus baloldal«, amely nagyjából annyira potens politikailag, még hat pár rendőrcsizma a sarokban. Ezek akarnak kormányváltást, majd egy új pályára helyezni egy társadalmat? Ezt csinálják lassan harminc éve. Ez nem csupán a kormányzat számára jelzés a zemberek részéről, de az ellenzék is elgondolkodhat azon, hogy vajon mi a szerepük a közéletben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2017. február 20. 15:46
Ráadásul látszik, hogy a Momentum egyes képviselőinek stupid az artikulálása és politikusi pályára teljesen alkalmatlanok. Ezek a nyikhajok akarnak pártot alapítani? Megáll az ész!
nyugalom
2017. február 20. 14:23
17 millióból elvégezték a munkát! - tessék mondani, kinek a megrendelésére, mi célból és kinek a pénzéből? Tartok tőle, más földrészre való ez a társaság! 17 millióval sikerült elvenni az országtól a lehetőséget! Ezek az igazi júdások - még az árát is bevallották! Eddig arról volt szó, hogy csupa önkéntes, ingyen és bérmentve! Mi derül még ki? Szép munka, még Enyedi Ildikó is hozzájárult hazánk büszkeségéhez!
cutcopy
2017. február 20. 12:09
"Momentum Mozgalom volt az, amelyik összegyűjtött több mint 260 ezer aláírást ebben az ügyben" Inkább csak felmérte hogy meg vannak-e még a 2014-es Bokros Lala szavazók..
Mich
2017. február 20. 12:01
"az ellenzék megbukott" Ennyi igaz. Hogy "a Momentum győzött"-e azt majd a Választási Bizottság megállapítja. A többi maszatolás és szarkeverés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!